Het laatste nieuws.

Update: 16-01-2022

 

Abonneer op de nieuwsbrief om de weekvoorspelling volledig te kunnen lezen.

Op www.mayakrachsteen.nl en ontvang de weeklegging in je mailbox. Plus nog veel extra`s

 

 

 

De voorspelling geeft je inzichten. Jij bent altijd zelf diegene die verantwoordelijk is over de keuze die je gaat of mag maken in je leven.

 

 

 

De energie kan de komende weken doorstromen.

 

 

Dit is een algemene weeklegging. Het kan dus zijn dat deze boodschap niet voor jou bedoeld is. Alles is energie dus de energie kan ook nog even doorstromen, je kunt daarom de reading later nog eens teruglezen.

Mocht je nu een persoonlijke reading willen ontvangen.

mayakrachtsteen@gmail.com

 

 

Aardetekens: Stier, Maagd, Steenbok

 

Je bent deze week veel met je verstand bezig. Daarmee ben je in strijd. Je weet dat je alles hebt, maar toch ben je bezig met zekerheid. En je gedachten blijven maar malen. Je kunt deze week ook moeilijk keuzes maken omdat je veel te veel in je hoofd zit en niet naar je hart gaat luisteren. En zolang je niet naar je hart……

 

 

 

 

Vuurtekens: Ram, Leeuw, Boogschutter.

 

Je kunt deze week nieuws ontvangen, nieuws wat je leven kan veranderen. Het kan te maken hebben met een nieuw begin, een zwang….

 

Als jij je dromen wilt waarmaken dan moet je op lange termijn denken en geen aandacht besteden aan de schommelingen in je huidige ervaringen. Vreugde en teleurstelling mengen zich met mogelijkheden,

 

 

.

 

 

Luchttekens: Tweelingen, weegschaal, waterman.

 

Deze week ben je in de war. Je bent boos en angstig. Je hebt het gevoel dat je vastloopt. Je bent geschrokken van iets en……

Watertekens: kreeft, schorpioen, vissen

Deze week ga je iets loslaten. Het zal je verdriet gaan doen en je hebt zorgen maar toch zal er een einde komen…….

 

 

Bron: Maya Kracht-Steen

www.mayakrachtsteen.nl 

 

Vanaf maandag 17 januari ben ik helemaal weer open. Wil je een afspraak maken voor een behandeling, neem dan contact met mij op.

Week voorspellingen:

Vanaf 3 januari 2022  is de weekvoorspelling niet meer volledig te lezen op de website. Wil je de gehele weekvoorspelling lezen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Nieuwe Corona maatregelingen:

Het kabinet heeft nieuwe maatregelingen aangekondigd. De nieuwe maatregelingen betekent voor mijn praktijk dat ik geen klanten mag ontvangen voor behandelingen. Alle afspraken die op dit moment staan gepland tot 14 januari 2022 zullen dan ook komen te vervallen. Mocht het kabinet eerder besluiten dat ik wel klanten mag ontvangen dan blijft de afspraak staan en neem ik contact met je op.

Start je in 2022 met de cursus terug in je kracht dan wordt deze tot 14 januari online gegeven via zoom. 

De cursussen via de academie kunnen ook gewoon worden aangevraagd en dit geldt ook voor readingen of verslagen.

Daarnaast kan er gewoon Bachbloesem worden aangevraagd en producten worden besteld. 

Hopelijk mag ik vanaf 14 januari weer gewoon jullie ontvangen in mijn praktijk.  

Blijf gezond en tot snel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de weeklegging in je mailbox. Plus meer leuke extra’s .

I.v.m. de coronaregels gaat de inloop dag zaterdag niet door. 

Mocht je op zoek zijn naar een Sint of Kerst cadeau kijk dan eens in de webshop. Afhalen is ook mogelijk.

Wil je meer informatie over mij of over mijn producten, behandelingen of cursussen neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Nieuwsbrief vindt je op de website onder de link nieuwsbrief

Deze week geen weeklegging maar een maandlegging voor heel november

Wil je in 2021 nog graag een afspraak maken? neem dan contact met mij op om een afspraak in te plannen. Ik ben gesloten van 13 december tot 3 januari. 

Nieuwe week voorspelling staat weer online onder weekvoorspelling link.

Nieuwe producten in de online winkel.

Vergoeding mogelijkheden.

 

Sinds enkele jaren spaar je bij de meeste werkgevers voor een persoonlijk budget voor persoonlijke ontwikkeling, of opleidingen. Wil je terug in je kracht of minder stress in je lichaam? Vraag dan eens bij je werkgever naar de mogelijkheden. De meeste werkgevers staan hier wel voor open, dat je beter in je vel zit zodat er minder ziekteverzuim is.

Op deze manier kun jij via het budget misschien de cursus terug in je kracht volgen of behandelingen Access Bars/ Access Facelift.

Access Bars/Facelift kennismaking dag.

Heb je altijd al eens een Access Bars of een Access Facelift willen ervaren? 

Vrijdag 1 oktober kun je ervaren wat deze behandeling met je gaat doen. Je krijgt deze dag eenmalig een korting. Normaal kost een behandeling 45,00 bij mij en deze dag kost de behandeling 30,00 euro.

Neem contact met mij op via E-mail: mayakrachtsteen@gmail.com om je op te geven want ook deze dag gaat op afspraak. Vol is vol.

Week reading staat online. Zie onder link weekvoorspelling

De jaar Readings kunnen weer aangevraagd worden. In maand september  een actie. Vraag in september aan en vanaf 1 oktober ga ik op volgorde van binnenkomst de jaar Readings maken.

Een 12 maanden prognose 2022

  • Algemeen
  • Hoe sta jezelf in die maand
  • Werk en financiën
  • Familie en contacten
  • Engelen kaart

Je krijgt dan 12 maanden uitgewerkt over het jaar 2022

Kosten normaal 79,95 september actie 65,00

Algemene jaar reading 2022

  • Algemeen
  • Hoe sta jezelf in het jaar
  • Familie en contacten
  • Werk en financiën
  • Engelen kaart

Kosten normaal 39,95 september actie 29,95

Engelen jaarlegging 2022

Je ontvangt dan voor elke maand een engelen kaart incl. uitleg. Plus 1 algemene jaarkaart.

Je ontvangt dus 13 kaarten

Kosten normaal 35,00 september actie 24,95

Maya Tzolkin jaarlegging.

Je ontvangt een verslag op mail wat ik op geboortedatum maak.

Kosten normaal 37,50 september actie 29,95

Kortingen zijn alleen in de maand september. Je kunt je nu opgeven en vanaf oktober begin ik met de jaarleggingen. Ik ga op volgorde van aanvragen en er zijn al een aantal aanvragen binnen gekomen.

Pak deze actie en geef je op via E-mail: mayakrachtsteen@gmail.com

Maandag 9 augustus ben ik weer helemaal open. Na een grote verbouwing en aansluitend een vakantie start ik maandag weer vanuit mijn nieuwe ruimte. Je bent welkom. Je kunt contact met mij opnemen voor een afspraak. De weeklegging staat ook weer online. Kijk onder link weeklegging.


Nieuwe Maya Tzolkin jaar.

Op 26 juli begint het nieuwe jaar van de Maya Tzolkin. Het Geel Zaad jaar. Geel zaad staat voor vruchtbaarheid en groei. We sluiten dan het Blauwe Storm jaar af waar we op dit moment nog inzitten. Blauwe storm heeft een enorme kracht van verandering. De grootste verandering die je in je leven kunt meemaken. Blauwe storm laat zien wie je werkelijk bent, storm blaast weg wat we niet meer nodig hebben, en wat blijft mag verder groeien. We hebben vanaf 26 juli 2020 tot nu een moeilijk jaar gehad, we zaten in een pittige energie. We mochten bij onszelf komen, we hebben dingen mogen loslaten. De wereld is veranderd. Wij mensen gaan veranderen, er komt (is) op dit moment een andere energie. De nieuwetijdskinderen die vanaf 2000 zijn geboren zaten al in deze hoge frequentie. Zij voelden zich nog niet thuis op deze aarde maar langzaamaan gaan we allemaal naar deze hoge frequentie. Er zal nog veel gaan veranderen in de wereld. De chaos is nog niet voorbij. Na het storm jaar gaan we naar het Geel zaad jaar een jaar dat de energie vrij gaat voelen. Maar groeien heeft wel vertrouwen en geduld nodig. Iets wat je gezaaid hebt kan niet in 1 dag anders gaan worden, daarom moeten we geduld hebben en vooral vertrouwen. Heb dus vertrouwen en wat wil jij graag laten groeien? Welke talenten wil jij in jezelf ontdekken? Ben je klaar voor de nieuwe wereld?

Nieuwe weekvoorspelling staat erop

 

 juni bestaat Praktijk Maya Kracht-Steen 2 jaar!!! Ik heb daarom 2 leuke acties.

1e actie: De cursus de kracht van gedachten niet voor 97,00 maar voor 66,00 ( voor meer informatie over deze online cursus zie onder de link cursus de kracht van gedachten)

2e actie: 1 tarot legging voor 10,00

opgave, stuur een mail naar mayakrachtsteen@gmail.com

Acties zijn geldig tot 5 juni

Weekvoorspelling staat online.

Groot nieuws!!!! Groot Nieuws!!!

Juni 2019 ben ik mijn grote passie gestart mijn eigen bedrijf. Een praktijk om mensen te helpen om inzichten te krijgen in het leven, maar vooral om terug in je kracht te komen. De hoge frequentie te voelen zodat je merk wanneer je laag zit en hoog (negatieve energie en positieve energie)

Mijn praktijk maakt mij zo ontzettend blij. En ik ben dankbaar dat ik zoveel mensen al heb mogen helpen.

Maar omdat ik ook blijf leren want je bent nooit uitgeleerd en omdat ik steeds meer mijn klanten wil aanbieden, groei ik door.

Ik ben begonnen met een ruimte in mijn garage, toen was dit echt voldoende maar de laatste maanden wordt dit echt te klein.

We zijn al een tijdje bezig om een opbouw op de garage voor elkaar te krijgen en nu na maanden hebben we toestemming om te mogen bouwen!!

Begin mei gaan ze bezig met de bouw van mijn nieuwe praktijkruimte! Ohhh wat ben ik blij en dankbaar! Mijn grote wens gaat in vervulling!

Wat betekent dit voor jullie?

Tot eind april zijn de behandeling nog gewoon in mijn praktijk. Vanaf 1 mei zullen de behandeling of op een andere locatie plaatvinden of in overleg eventueel bij de klant thuis. Online ben ik gewoon actief tot mid juni. Dus er kunnen gewoon leggingen worden aangevraagd en online gesprekken en of cursussen en de Bachbloesem is ook gewoon aan te vragen.

Vanaf mits juni ga ik dicht tot 9 aug.

Vanaf 9 augustus start ik in mijn nieuwe praktijkruimte! 

De week voorspelling  29maart  tot 5 april voor de sterrenbeelden staat online. Zie onder weekvoorspelling.

Nu ook Bachbloesem op maat te bestellen via mijn online winkel. 

Yess! Eindelijk mijn nieuwe cursus helemaal klaar! Maanden heb ik eraan gewerkt maar eindelijk is hij klaar en kan je hem volgen via mijn online academie. De cursus de kracht van de engelen. Zie voor meer informatie onder link cursus de kracht van de engelen en als je deze cursus wilt volgen stuur mij dan een mail of bestel hem in de online winkel.

Nieuwe review geplaatst … Dankbaar!

                                                                Vakantie

Praktijk Maya Kracht-Steen is gesloten van 20 juli tot 10 augustus. Wilt u vast een afspraak maken voor na de vakantie dan mag u een mail sturen naar mayakrachtsteen@gmail.com               

                                            Corona Virus

                         Mijn praktijk gaat weer open vanaf 11 mei 2020 

De volgende regels zijn van toepassing voor een behandeling bij mij in praktijk

* Ik draag een mondkapje 

* Neem contact met mij op als jullie of iemand in het gezin klachten hebben. Dit geldt ook voor mij.

* Je mag via de garage deur naar binnen komen daar kun je gelijk je handen wassen. na de behandeling desinfecteren we eerst de handen. voordat je mijn praktijk verlaat mag je eerst weer handen wassen.

* voor een coach, cursus of Maya,Tarot legging geldt anderhalve meter afstand.

Graag tot snel 

              Aanbieding voor kinderen in de mei vakantie

op 29 april houd ik een speciale Access bars dag voor kinderen van 0-14 jaar

Heeft je kind last van concentratie problemen?

Heeft je kind last van slaapproblemen door overprikkeling?

Merk je dat je kind veel last van prikkels heeft na een schooldag?

Heeft je kind het moeilijk op dit moment?

of is je kind moe, overgevoelig, boos, onrustig of stress

Dan is een Access bars wat voor je zoon/dochter. De behandeling duurt ongeveer tussen de 15-45 min  en de kosten zijn deze dag voor kinderen 0-10 jaar 10,00 en kinderen van 11-14 jaar 12,50.

Via online winkel kun je deze behandeling voor 29 april boeken en betalen.

                                                  Examen stress?? 

Zit jij  in het examen jaar?  En heb je last van examen stress?  Heb je moeite met de informatie vast te houden? of loopt je hoofd nu al over?

Access bars helpt je om meer ontspannen te zijn, kalmte en rust te krijgen en makkelijker door je examen periode heen te komen. Access bars maakt je hoofd leeg en als je hoofd niet meer vol is, kan er weer nieuwe informatie bij. Je concentratie wordt beter en je slaapt beter zodat je uitgerust het examen in kunt gaan.

Daarom heb ik nu een aanbieding! 

3 Access bars behandelingen van ongeveer 1 uur voor 55,00 voor de leeftijd van 15,16,17 jarigen.

Koop deze aanbieding via online winkel en dan plannen we samen vanaf eind maart vast de eerste behandeling.                    

   Nieuwe cursus!!… 

20 februari kun je starten met de nieuwe cursus de kracht van gedachten.

De kracht van je gedachten.

Geen enkele kracht is zo sterk als die van je gedachten. Alles wat je denkt zend je uit en door je gedachten positief te maken kun jij je leven positief bëinvloeden.

Zie onder cursussen voor meer informatie over deze nieuwe cursus.

Openingstijden veranderd, zie onder contact.

Elke maandag, dinsdag en woensdag kun je tussen 12:00-13:00 gratis ( muv belkosten, normaal tarief) contact met mij opnemen voor een intake gesprek. We kunnen dan samen kijken wat ik voor je kan betekenen. Of misschien wil je meer informatie over mijn diensten. Mocht het voorkomen dat ik niet opneem, spreek dan de voicemail in zodat ik je terug kan bellen. Mocht je graag een bel intake willen maar de tijden komen je niet uit? neem dan even contact met mij op via mail: mayakrachtsteen@gmail.com.

Nieuwe review toegevoegd 

Update: 16 november 2019

De jaarleggingen voor 2020 zijn nog steeds aan te vragen voor het bedrag van 20,20, zowel de engelen legging als de maya Tzolkin jaar legging. 

Stuur een mailtje naar mayakrachtsteen@gmail.com

Update 16 november 2019

in de week van 6 januari start ik weer met de 10 wekelijkse cursus terug in je kracht deel 1. Wil jij terug in je kracht? geef je dan snel op! Wil je eerst een proefles? Dit is ook mogelijk zowel online via video bellen als bij mij in praktijk. kosten proefles 15,00 en mocht jij je na de proefles opgeven voor de 10 wekelijkse cursus dan is de proefles gratis.

Vragen? stuur mij een mail mayakrachtsteen@gmail.com.

Wil jij je opgeven voor de proefles, deze kun je in de online winkel kopen. 

Geef jij je nog op voor 31 december 2019 om de cursus terug in je kracht te gaan volgen dan kun jij deze nog volgen voor 20,00 per les incl btw! Dit is echt een koopje voor deze cursus! Want als jij je na 1 januari 2020 gaat opgeven voor de cursus terug in je kracht deel 1 betaal je 22,50 per les incl btw. Ook dat is nog heel goedkoop!  maar profiteer nu nog van deze korting!

Update 13 oktober 2019

Proeflessen zijn weer te boeken voor de cursus “terug in je kracht” kijk voor de datums onder de link “Cursussen” en geef je op via messenger, mail: mayakrachtsteen@gmail.com of via online winkel en boek deze cursus.

Update 8 oktober 2019

Mega aanbieding!!Einde jaars Cursus

Mega aanbieding!

Als jij je opgeeft voor 20 oktober voor de einde jaars cursus ( te volgen op Facebook) dan kun je deze samen doen met een vriendin, buurvrouw, zus of wie dan ook want je krijgt nu bij 1 aanvraag er 1 gratis bij, zodat jullie hem samen kunnen gaan doen.

Maak samen van 2020 een topjaar!

Ben jij klaar om 2020 jouw mooiste jaar te maken?

Doe dan mee met de online cursus van 4 dagen.

Deze is perfect voor jou!

In deze online cursus krijg je helder wat je nu echt graag wilt manifesteren in 2020. We blikken terug op 2019 en sluiten samen het jaar positief af, zodat je lekker geínspireerd en lekker klaar bent voor het nieuwe jaar. Dit alles in een besloten Facebook groep!

Doe jij mee?

Ik geef deze cursus 2 keer en jij kunt je alvast inschrijven voor de volgende datums.

1-14 november

15-30 november

De cursus is 4 dagen maar je hebt 2 weken de tijd.

Zie online winkel.

update 7 sept 2019 

Op zaterdag 12 okt is er weer een Access bars proefsessie dag. Deze dag kun jij als nieuwe klant een Access bars behandeling ervaren van totaal 1,5 uur voor 30,00 ( normaal bij mij 45,00)

De volgende tijden zijn nog beschikbaar 10:00-11:30 en 13:00-14:30. Je kunt je opgeven via mayakrachtsteen@gmail.com, geef dan je tijd door en dan kijk ik of ik nog plek voor je heb, vol is vol.

15-08-2019: Nieuwe feedback ontvangen op access bars… zo mooi en bijzonder.. ( zie Review)

11-08-2019

1 Sept start ik met een nieuwe 11 daagse cursus: wat is mijn roeping

In 11 dagen gaan we proberen om erachter te komen wat jij hier op aarde mag gaan doen.

Waar wordt jij zo ontzettend blij van? Waar gaat jou hart sneller van kloppen?

Veel mensen doen nog niet wat ze eigenlijk dolgraag zouden willen gaan doen, of weten het gewoon nog niet maar hebben wel een gevoel dat, dit het nog niet is…, maar wat is het dan wel?

Met de cursus : wat is mijn roeping gaan we daar proberen achter te komen.

Als jij je opgeeft dan wordt je 31 Aug geplaatst in een besloten Facebook pagina.

De  cursus is online en je kunt zelf bepalen wanneer jij deze volgt, alleen wel binnen een maand want  30 Sept wordt je weer verwijderd uit de groep.

Omdat ik deze cursus 1 Sept voor het eerst start kun je nu gebruiken maken van een geweldig aanbod!! 

Alleen als je 1 Sept mee gaat doen! kun je hem volgen voor 22 euro!! Na 1 Sept wordt de cursus duurder! 

Doe jij mee? geef je dan voor 28 Aug op! 

Stuur mij een mail: mayakrachtsteen@gmail.com maar ook kun je deze bestellen in de webshop, na bestelling neem ik contact met je op.

02-08-2019

Op zaterdag 7 Sept 2019 houd ik weer een proef sessie van Access Bars.

Je kunt je voor deze dag opgeven via mayakrachtsteen@gmail.com voor een Access Bars behandeling van totaal 1,5 uur met korting.

Normaal kost een Access Bars behandeling van totaal 1,5 uur bij mij 45 euro en deze dag kun jij kennis maken met deze behandeling voor 30,00.

De volgende tijden zijn beschikbaar voor deze behandeling.

1e sessie: 10:00-11:30

2e sessie: 13:00-14:30

3e sessie: 15:30-17:00

Wil jij eens ervaren hoe het is om een Access Bars behandeling te ontvangen? Geef je dan snel op want vol is vol.

##### Het is geweldig maar we starten 26 Juli 2019 in 13 nieuwe levensjaren. we gaan 13 levensjaren afsluiten. Dat is toch geweldig! 

Wat wil jij gaan doen? Ben jij op dit moment lekker in de flow van het leven? Of zou je het toch wel  wat anders willen gaan doen? Tja, maar wat? Wat mag ik hier op aarde gaan doen? Heb je geen idee? Dan heb ik misschien iets voor jou….

Vorige week liep ik te wandelen met mijn hond toen ik een soort ‘lampje’ effect kreeg, een idee, eigenlijk een geweldig idee, want hoeveel mensen lopen  wel niet rond met, tja welke kant moet ik nu op, wat is mijn doel hier in het leven. En hier ben ik mee aan de gang gegaan, denken, schrijven, lezen, enz enz.. en zo kwam ik tot een geweldig idee om een 11 daagse cursus te gaan maken met als doel, wat is mijn roeping, wat mag ik hier op aarde gaan doen.

En om het nog leuker te maken, bied ik deze cursus tijdelijk aan voor 2 euro per dag! Voor 2 euro per dag kun jij erachter komen wat jou roeping is… geweldig toch?

Maar dit is een tijdelijk aanbod! Omdat we met zijn allen 26 Juli gaan starten in 13 nieuwe levensjaren, wil ik jou deze kans geven! yess! Maar geef je wel op voor 25 Augustus als jij hieraan mee wilt gaan doen, want we gaan 2 September starten! En alleen deze keer kun jij meedoen voor 2 euro per dag! Pak dus deze kans! 

Na 1 September is de cursus duurder!

Hoe kun jij de cursus volgen? De cursus kun je volgen via een besloten Facebook groep. De cursus is volledig online. 

Mocht jij deze cursus willen volgen, wordt dan lid van Facebook Maya kracht-steen en doe mij een persoonlijk bericht of stuur een mail naar mayakrachtsteen@gmail.com. Maar je kunt hem ook kopen via deze webshop.

Geef je op! voor 25 Augustus! en jij doet mee!