Het laatste nieuws.

Update: 25-7-2023

 

Mijn praktijk is gesloten van 27 juli tot 21 augustus. Bachbloesems kunnen weer besteld worden vanaf 20 augustus. Mocht je iets in de webshop kopen dan wordt dit verzonden vanaf 21 augustus. Afspraken kunnen weer gemaakt worden vanaf 21 augustus. Geniet allemaal van de zomer en tot 21 augustus.

Jaarvoorspelling die voor 11 december aangevraagd worden, worden nog gemaakt voor 31 december. aanvragen na 11 december komen in het nieuwe jaar in je mailbox.

Nieuwe voorspelling is weer verstuurd via de nieuwsbrief. Wil je deze ook ontvangen word dan lid van de nieuwsbrief.

Nieuwe producten toegevoegd aan de webshop.

                                   Jaarvoorspellingen 2023

Lees wat er allemaal mogelijk is en vraag vroeg aan i.v.m. kortingen

 

Jaja, het is bijna alweer oktober en dus ga ik bijna alweer beginnen met de jaarvoorspelling 2023 aanvragen, zodat iedereen dit weer voor 01-01-2023 in zijn mail heeft ontvangen.

Ik heb altijd vele aanvragen en ik wil het voor iedereen klaar hebben voor 2023.

Daarom kun je het vanaf nu alweer aanvragen. Aanvraag gaat op volgorde. Als je het aanvraagt dan vertel ik je hoeveelste je op de lijst bent.

Ik begin vanaf midden oktober met de jaarvoorspellingen te maken.

 • Wat kun je zowel aanvragen?

                               Het Maya Tzolkin jaarverslag 2023

Je ontvangt een jaarverslag 2023 gebaseerd op de Maya Tzolkin en je geboortedatum.

 • Wat is je kracht in 2023?
 • Wat is je zwakte in 2023?
 • En waar ga je van leren in 2023.
 • Wat is je passie en missie in 2023?

Kosten normaal 37,50 maar als je het voor 14 oktober aanvraagt betaal je 32,50

 • Algemene tarot jaarlegging 2023

Algemene jaar prognose 2023

Ik leg voor het gehele jaar op

 • Algemeen
 • Familie en contacten
 • Werk en financiën
 • Extra kaart
 •  

Je ontvangt dus niet het bovenstaande per maand maar over het gehele jaar 2023.

Kosten normaal 39,95 als je voor 14 oktober het aanvraagt betaal je 35,00

 • Engelen jaarreading 2023

Ik leg voor elke maand 1 engelenkaart. Je ontvangt een foto van de engelenkaart die ik voor die betreffende maand hebt getrokken incl. eventuele tekst die ik mag ontvangen, en door mag geven.

Daarnaast trek ik 1 algemene jaarkaart.

Kosten normaal 35,00 als je voor 14 oktober het aanvraagt betaal je 29,99

 • Tarot 12 maanden prognose 2023

12 maanden prognose 2023. Ik leg elke maand op:

 • Algemeen
 • Werk en financiën
 • Familie en contacten
 • Extra kaart
 • Engelenkaart

Je ontvangt elke maand over het jaar 2023 uitgewerkt.

Normaal 79,95 als je voor 14 oktober het aanvraagt betaal je 65,00

 • Nieuw! Nieuwe maan voorspellingen.

Je ontvangt over het jaar 2023 elke nieuwe maan een voorspelling.

 • Welk huis valt voor jou in nieuwe maan.
 • Wat is jouw uitdaging die periode?
 • Wat brengt nieuwe maan voor jou?
 • Wanneer is het nieuwe maan?
 • Let op! Ik heb je geboortedatum, geboortetijd, geboorteplaats en geboorteland nodig!

Leven met nieuwe maan.

Kosten normaal 45,00 als je het voor 14 oktober aanvraagt 40,00

Alle verslagen ontvang je in een word bestand op mail.

Mocht je het liever in een boekvorm via de post ontvangen dan komen er extra kosten bij.

Aanvragen stuur een E-mail naar mayakrachtsteen@gmail.com

 

Mijn vakantie is weer voorbij, maar ik heb genoten. Het was prachtig weer. 

Vanaf morgen 15 augustus ben ik vanaf 12:00 weer bereikbaar. Mocht je een afspraak willen maken of misschien hebt je een vraag? Neem dan contact met mij op. Morgen maak ik ook de weekvoorspelling, wil je de weekvoorspelling volgen? Wordt dan lid van de nieuwsbrief en ontvang de algemene weekvoorspelling in je mailbox.

Mocht je nog lekker genieten van je vakantie, geniet dan van het mooie weer. Tot snel!

Mijn praktijk is gesloten van 21 juli tot 15 augustus.

Ik ga even 3 weken opladen zodat ik er vanaf 15 augustus weer volop voor jullie kan zijn.

Mocht je een afspraak willen maken of heb je een vraag, vanaf 15 augustus zal ik op je whatsapp, Messenger of E-mail bericht reageren.

Ik wens je een prachtige zomer toe! Vol met geluk, liefde en warmte.

Tot 15 augustus.

Deze keer buiten de nieuwsbrief leden om ook voor iedereen de voorspelling te lezen. De voorspelling is tot 15 augustus 2022. Wil je daarna graag de voorspelling blijven ontvangen? word dan lid van mijn nieuwsbrief. 

I.v.m. vakantie ontvangen jullie van mij een maandvoorspelling van

16 juli tot 15 augustus.

 

Mijn praktijk en de webshop zijn gesloten van 21 juli tot 15 augustus.

De voorspelling geeft je inzichten. Jij bent altijd

Zelf diegene die verantwoordelijk is over de keuze die je gaat of mag maken in je leven.

De energie kan de komende weken doorstromen.

Dit is een algemene weeklegging. Het kan dus zijn dat deze boodschap niet voor jou bedoeld is. Alles is energie dus de energie kan ook nog even doorstromen, je kunt daarom de reading later nog eens teruglezen.

Mocht je nu een persoonlijke reading willen ontvangen.

mayakrachtsteen@gmail.com

Vuur: Ram, Leeuw, Boogschutter

 De komende tijd staat voor een nieuw begin. Je hebt vele mogelijkheden maar het is belangrijk dat je met 1 ding tegelijk bezig gaat houden. Ga hieraan werken, ga hier verder mee op die manier ga je iets opbouwen. Je moet wel zelf doorzetten en soms kan dit wat strijd opleveren en angst maar heb vooral vertrouwen dat het goed gaat komen. Kijk niet te veel terug naar het verleden maar werk aan de toekomst. Je kunt goede berichten ontvangen de komende tijd. Er kunnen gesprekken gevoerd gaan worden die ook positief zullen uitvallen. En dit alles voor een nieuw begin.

Er breekt een romantische periode voor geliefden aan. Geluk om de geboorte van een kind. Je boekt vooruitgang in een onderneming die je nauw aan het hart ligt. Je populariteit groeit zienderogen, je roem snelt jou vooruit. Je bestudeert met brio de geheimen van de kosmos, astronomie of astrologie.

Verandering in je leven:

Een trieste of ongelukkige periode in je leven loopt ten einde. Afscheid nemen van iemand die gaat verhuizen.

Mediteren om verandering in je leven aan te brengen, om inzichten te krijgen.

Je bereikt ongekende spirituele hoogten, waardoor je een lichtbaken wordt voor anderen.

Aarde: Stier, Maagd, Steenbok.

De komende tijd ga je grote stappen vooruit maken. Het kan zijn dat je iets gaat loslaten, een vertrouwde omgeving. Dit kan met verhuizing te maken hebben of een relatie. In ieder geval gaat de verandering je veel vreugde geven. Het gevoel dingen te hebben overwonnen. Ja, je hebt veel geduld gehad en de verandering is niet zomaar gekomen.  Het is wel belangrijk om beslissingen te gaan nemen en niet koppig vast willen houden aan oude zaken! Er zullen emoties loskomen maar dat is niet erg want je kunt beter je emoties laten gaan dan “koppig” vasthouden. Dus durf de vrijheid tegemoet te treden en gebruik je verstand op een positieve manier. Luister daarnaast goed naar je innerlijk weten want daar vind jij de antwoorden die je nodig hebt.

De komende tijd kan een kind je laten weten dat hij/zij veel van je houdt. Je zou alles doen voor je kinderen. Je kunt deze periode te weten komen dat een kind of jong persoon aan zijn/haar lot wordt overgelaten. Je neemt hem/haar in bescherming of doet een beroep op instanties die het kind kunnen helpen. Een hartenwens wordt vervuld. Je vertoeft in goed gezelschap.

Verandering in het leven:

Er is een positieve wending in je leven bezig. Een ontmoeting met een invloedrijk persoon of een dinertje of lezing verandert je ideeën over of verwachtingen in het leven compleet. Er breekt een voorspoedige tijd aan. Geef niet op, je wilskracht kan bergen verzetten!!

Lucht: Tweelingen, Weegschaal, Waterman

De komende periode is het belangrijk om in balans te zijn. Je rust te gaan vinden. Maar ook de vreugde te zien van iets nieuws. Er komt een verandering en dat vind je ook best eng. Dit kan met een zwangerschap te maken hebben. Misschien wil je te veel dingen tegelijk? Het is belangrijk dat je balans daarin gaat vinden. Heb vertrouwen in jezelf, wat de verandering ook is het zal je blijdschap geven maar ook zullen er emotionele momenten zijn. Je omgeving heeft misschien wat moeite met de verandering, maar geef ze de tijd ook je omgeving zal meegaan. Blijf vooral in je kracht staan! En durf hulp te vragen als je het even niet meer weet.

Er kan deze periode een huwelijk of een huwelijksaanzoek worden gedaan. Heb je geen relatie dan kun je deze periode de liefde van je leven ontmoeten en dit kan wel eens een persoon zijn uit het buitenland.

Er komt meer rust en ontspanning in je leven. Vakantieplannen krijgen vorm. Je kunt een uitnodiging ontvangen van vrienden om een paar dagen bij hen op vakantie door te brengen. Je kunt een nieuwe tuin aanleggen, of plantjes kopen voor een tuin. Je krijgt eindelijk erkenning op je werk.

Water: Kreeft, Schorpioen, Vissen

Loop niet weg voor de problemen die op je pad komen de komende tijd. Maar ga het eens goed bekijken. Waarvan mag jij je verlossen? Wat beperkt je in je vrijheid? Het is belangrijk om verandering aan te gaan brengen. Oude zaken los te gaan laten. Durf je dat? Of laat jij je leven nog langer beïnvloeden door anderen? Het zal hard werken zijn maar je hebt alles in je om de verandering ingang te zetten! Volhouden, doorzetten en ervoor gaan! Anders blijft het een oneindig verhaal. Maar als je de kansen pakt en doorzet! Dan zal er een grote verandering zijn.

Je hebt een speciale band met iemand die ver weg woont (kan ook buitenland zijn)

Je gaat en reis maken waar je erg van gaat genieten

Door acties in je leven ga je een nieuwe koers varen of je gaat bouwen aan een eigen onderneming.

Er kan een positieve wending komen in het leven. Dit kan ook met kinderen te maken hebben. Geboorte, verandering van studie of school. Vreugde voor een dame die zwanger wordt. Een wens wordt vervuld kan ook pas over 3 maanden zijn. Goed nieuws.

Fijne vakantie.

Actie- Actie-Actie
Geef je op voor 20 juli en ontvang vanaf augustus 3 Soul Body fusion sessie voor 99,00 euro 
 
Geef je alvast op! voor de onderstaande cursussen.
 
De cursus terug in je kracht van 10 weken en 10 maanden start ik weer vanaf 15 augustus. 
 

10 – maandelijkse cursus: Terug in je kracht.

Stel je voor:
Dat het leven niet meer bewolkt is, maar dat de zon is gaan schijnen?
Stel je voor:
Dat jij je dromen mag waarmaken? Wat zou je dan dolgraag willen?
Hoe zou jij je dan voelen?
In dit maandentraject wil ik jou laten ervaren wat energie met je doet en hoe jij je kunt voelen als er positieve energie door je lichaam stroomt.
Want negatieve energie is een lage energie die negativiteit aantrekt. Als je eenmaal de positieve energie hebt gevoeld, dan wil je nooit weer terug naar die negatieve energie.
Ik weet hoe het voelt om in negatieve energie te zitten en hoe het voelt om in je kracht te staan. Zelf zat ik jaren geleden ook in een negatieve energie. Ik zag de positieve dingen niet meer in mijn leven. Ik dacht en leefde in een negatieve spiraal en het lukte mij niet om die cirkel te doorbreken. Tot dat ik het licht heb gezien, zoals ik dat noem. Ineens wist ik dat ik zo niet verder kon. Er kwam alleen maar negatieve energie op mij af en dat wilde ik doorbreken. Dat was moeilijk, maar ik heb hard aan mijzelf gewerkt en nu ben ik aangekomen op het punt in mijn leven waar ik op dit moment sta: In mijn kracht! En wat voelt dat goed!
Dat gun ik niet alleen mijzelf, maar ook jou!
In deze cursus “Terug in je kracht ”neem ik je graag mee op reis, een reis die we samen gaan maken. Omdat ik deze reis zelf ook heb mogen maken kan ik jou goed begeleiden.
Wat kun je van deze cursus verwachten:
• Inzichten krijgen in jezelf:
Als je inzichten hebt dan kan je iets veranderen.
• Bewust worden van energie:
Als je voelt wat energie met je kan doen dan ben je er meer van bewust.
• Oude zaken loslaten:
Het verleden is geweest, je kunt het niet meer veranderen. Zolang je dingen niet loslaat, gaan er geen nieuwe deuren open.
• Terugkomen bij jezelf:
Je lichaam is je richtingaanwijzer.
• De liefde voor jezelf voelen:
Als je de liefde voor jezelf voelt dan kun je dit ook aan anderen geven.
• Doelen voor de toekomst:
Waar word je blij van?
Stel je eens voor dat het leven niet meer bewolkt is en dat de zon is gaan schijnen? Stel je voor dat jij je dromen kunt waarmaken. Wat zou je dan dolgraag willen? Hoe zou jij je dan voelen?
Dat gevoel! Dat gevoel wil ik jou tijdens deze cursus blijvend geven!
Ik bied je nu een prachtige kans!
En dat is 10 maanden lang aan jezelf werken, zodat je niet alleen in je kracht komt maar ook in je kracht blijft.
Je krijgt:
• Je krijgt 10 maanden lang ondersteuning en 15 keer persoonlijk 1 op 1 les van mij. Dit kan zowel via zoom, als bij mij in mijn praktijk.
• Een Maya Tzolkin verslag waarin ik je inzichten in jezelf geef, maar daarnaast ook wat je kracht, je zwakte en je doelen zijn.
• Je krijgt huiswerk waarmee je zelf aan de gang kunt. Leuk huiswerk, positief huiswerk.
• 15 keer een kaartlegging.
* We gaan chakra`s in balans zetten
* Aura lagen in balans zetten.
• En nog veel meer! Maar ik ga nog niet alles verklappen.
Deze cursus kan zowel bij mij in praktijk als online via zoom gevolgd worden.
Jij hebt nu een unieke kans! Je kunt instappen voor
het bedrag van 499,00 dat is 50% korting!
Als je nu gaat instappen betaal je echt de helft van de prijs! Aanbod is maar beperkt geldig!
Maandelijkse betaling is ook mogelijk, neem dan even contact met mij op.
Als je met deze korting instap dan zit je in een pilot traject.

Binnenkort Chakra en aura healing avonden. Er is per avond voor 6 personen plek. Binnenkort datums en meer informatie.

Nieuwe weekvoorspelling is weer verzonden via de nieuwsbrief. Wil jij nu ook graag de weekvoorspelling ontvangen? word dan lid van de nieuwsbrief.

Vanaf maandag 17 januari ben ik helemaal weer open. Wil je een afspraak maken voor een behandeling, neem dan contact met mij op.

Week voorspellingen:

Vanaf 3 januari 2022  is de weekvoorspelling niet meer volledig te lezen op de website. Wil je de gehele weekvoorspelling lezen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Nieuwe Corona maatregelingen:

Het kabinet heeft nieuwe maatregelingen aangekondigd. De nieuwe maatregelingen betekent voor mijn praktijk dat ik geen klanten mag ontvangen voor behandelingen. Alle afspraken die op dit moment staan gepland tot 14 januari 2022 zullen dan ook komen te vervallen. Mocht het kabinet eerder besluiten dat ik wel klanten mag ontvangen dan blijft de afspraak staan en neem ik contact met je op.

Start je in 2022 met de cursus terug in je kracht dan wordt deze tot 14 januari online gegeven via zoom. 

De cursussen via de academie kunnen ook gewoon worden aangevraagd en dit geldt ook voor readingen of verslagen.

Daarnaast kan er gewoon Bachbloesem worden aangevraagd en producten worden besteld. 

Hopelijk mag ik vanaf 14 januari weer gewoon jullie ontvangen in mijn praktijk.  

Blijf gezond en tot snel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de weeklegging in je mailbox. Plus meer leuke extra’s .

I.v.m. de coronaregels gaat de inloop dag zaterdag niet door. 

Mocht je op zoek zijn naar een Sint of Kerst cadeau kijk dan eens in de webshop. Afhalen is ook mogelijk.

Wil je meer informatie over mij of over mijn producten, behandelingen of cursussen neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Nieuwsbrief vindt je op de website onder de link nieuwsbrief

Deze week geen weeklegging maar een maandlegging voor heel november

Wil je in 2021 nog graag een afspraak maken? neem dan contact met mij op om een afspraak in te plannen. Ik ben gesloten van 13 december tot 3 januari. 

Nieuwe week voorspelling staat weer online onder weekvoorspelling link.

Nieuwe producten in de online winkel.

Vergoeding mogelijkheden.

 

Sinds enkele jaren spaar je bij de meeste werkgevers voor een persoonlijk budget voor persoonlijke ontwikkeling, of opleidingen. Wil je terug in je kracht of minder stress in je lichaam? Vraag dan eens bij je werkgever naar de mogelijkheden. De meeste werkgevers staan hier wel voor open, dat je beter in je vel zit zodat er minder ziekteverzuim is.

Op deze manier kun jij via het budget misschien de cursus terug in je kracht volgen of behandelingen Access Bars/ Access Facelift.

Access Bars/Facelift kennismaking dag.

Heb je altijd al eens een Access Bars of een Access Facelift willen ervaren? 

Vrijdag 1 oktober kun je ervaren wat deze behandeling met je gaat doen. Je krijgt deze dag eenmalig een korting. Normaal kost een behandeling 45,00 bij mij en deze dag kost de behandeling 30,00 euro.

Neem contact met mij op via E-mail: mayakrachtsteen@gmail.com om je op te geven want ook deze dag gaat op afspraak. Vol is vol.

Week reading staat online. Zie onder link weekvoorspelling

De jaar Readings kunnen weer aangevraagd worden. In maand september  een actie. Vraag in september aan en vanaf 1 oktober ga ik op volgorde van binnenkomst de jaar Readings maken.

Een 12 maanden prognose 2022

 • Algemeen
 • Hoe sta jezelf in die maand
 • Werk en financiën
 • Familie en contacten
 • Engelen kaart

Je krijgt dan 12 maanden uitgewerkt over het jaar 2022

Kosten normaal 79,95 september actie 65,00

Algemene jaar reading 2022

 • Algemeen
 • Hoe sta jezelf in het jaar
 • Familie en contacten
 • Werk en financiën
 • Engelen kaart

Kosten normaal 39,95 september actie 29,95

Engelen jaarlegging 2022

Je ontvangt dan voor elke maand een engelen kaart incl. uitleg. Plus 1 algemene jaarkaart.

Je ontvangt dus 13 kaarten

Kosten normaal 35,00 september actie 24,95

Maya Tzolkin jaarlegging.

Je ontvangt een verslag op mail wat ik op geboortedatum maak.

Kosten normaal 37,50 september actie 29,95

Kortingen zijn alleen in de maand september. Je kunt je nu opgeven en vanaf oktober begin ik met de jaarleggingen. Ik ga op volgorde van aanvragen en er zijn al een aantal aanvragen binnen gekomen.

Pak deze actie en geef je op via E-mail: mayakrachtsteen@gmail.com

Maandag 9 augustus ben ik weer helemaal open. Na een grote verbouwing en aansluitend een vakantie start ik maandag weer vanuit mijn nieuwe ruimte. Je bent welkom. Je kunt contact met mij opnemen voor een afspraak. De weeklegging staat ook weer online. Kijk onder link weeklegging.


Nieuwe Maya Tzolkin jaar.

Op 26 juli begint het nieuwe jaar van de Maya Tzolkin. Het Geel Zaad jaar. Geel zaad staat voor vruchtbaarheid en groei. We sluiten dan het Blauwe Storm jaar af waar we op dit moment nog inzitten. Blauwe storm heeft een enorme kracht van verandering. De grootste verandering die je in je leven kunt meemaken. Blauwe storm laat zien wie je werkelijk bent, storm blaast weg wat we niet meer nodig hebben, en wat blijft mag verder groeien. We hebben vanaf 26 juli 2020 tot nu een moeilijk jaar gehad, we zaten in een pittige energie. We mochten bij onszelf komen, we hebben dingen mogen loslaten. De wereld is veranderd. Wij mensen gaan veranderen, er komt (is) op dit moment een andere energie. De nieuwetijdskinderen die vanaf 2000 zijn geboren zaten al in deze hoge frequentie. Zij voelden zich nog niet thuis op deze aarde maar langzaamaan gaan we allemaal naar deze hoge frequentie. Er zal nog veel gaan veranderen in de wereld. De chaos is nog niet voorbij. Na het storm jaar gaan we naar het Geel zaad jaar een jaar dat de energie vrij gaat voelen. Maar groeien heeft wel vertrouwen en geduld nodig. Iets wat je gezaaid hebt kan niet in 1 dag anders gaan worden, daarom moeten we geduld hebben en vooral vertrouwen. Heb dus vertrouwen en wat wil jij graag laten groeien? Welke talenten wil jij in jezelf ontdekken? Ben je klaar voor de nieuwe wereld?

Nieuwe weekvoorspelling staat erop

 

 juni bestaat Praktijk Maya Kracht-Steen 2 jaar!!! Ik heb daarom 2 leuke acties.

1e actie: De cursus de kracht van gedachten niet voor 97,00 maar voor 66,00 ( voor meer informatie over deze online cursus zie onder de link cursus de kracht van gedachten)

2e actie: 1 tarot legging voor 10,00

opgave, stuur een mail naar mayakrachtsteen@gmail.com

Acties zijn geldig tot 5 juni

Weekvoorspelling staat online.

Groot nieuws!!!! Groot Nieuws!!!

Juni 2019 ben ik mijn grote passie gestart mijn eigen bedrijf. Een praktijk om mensen te helpen om inzichten te krijgen in het leven, maar vooral om terug in je kracht te komen. De hoge frequentie te voelen zodat je merk wanneer je laag zit en hoog (negatieve energie en positieve energie)

Mijn praktijk maakt mij zo ontzettend blij. En ik ben dankbaar dat ik zoveel mensen al heb mogen helpen.

Maar omdat ik ook blijf leren want je bent nooit uitgeleerd en omdat ik steeds meer mijn klanten wil aanbieden, groei ik door.

Ik ben begonnen met een ruimte in mijn garage, toen was dit echt voldoende maar de laatste maanden wordt dit echt te klein.

We zijn al een tijdje bezig om een opbouw op de garage voor elkaar te krijgen en nu na maanden hebben we toestemming om te mogen bouwen!!

Begin mei gaan ze bezig met de bouw van mijn nieuwe praktijkruimte! Ohhh wat ben ik blij en dankbaar! Mijn grote wens gaat in vervulling!

Wat betekent dit voor jullie?

Tot eind april zijn de behandeling nog gewoon in mijn praktijk. Vanaf 1 mei zullen de behandeling of op een andere locatie plaatvinden of in overleg eventueel bij de klant thuis. Online ben ik gewoon actief tot mid juni. Dus er kunnen gewoon leggingen worden aangevraagd en online gesprekken en of cursussen en de Bachbloesem is ook gewoon aan te vragen.

Vanaf mits juni ga ik dicht tot 9 aug.

Vanaf 9 augustus start ik in mijn nieuwe praktijkruimte! 

De week voorspelling  29maart  tot 5 april voor de sterrenbeelden staat online. Zie onder weekvoorspelling.

Nu ook Bachbloesem op maat te bestellen via mijn online winkel. 

Yess! Eindelijk mijn nieuwe cursus helemaal klaar! Maanden heb ik eraan gewerkt maar eindelijk is hij klaar en kan je hem volgen via mijn online academie. De cursus de kracht van de engelen. Zie voor meer informatie onder link cursus de kracht van de engelen en als je deze cursus wilt volgen stuur mij dan een mail of bestel hem in de online winkel.

Nieuwe review geplaatst … Dankbaar!

                                                                Vakantie

Praktijk Maya Kracht-Steen is gesloten van 20 juli tot 10 augustus. Wilt u vast een afspraak maken voor na de vakantie dan mag u een mail sturen naar mayakrachtsteen@gmail.com               

                                            Corona Virus

                         Mijn praktijk gaat weer open vanaf 11 mei 2020 

De volgende regels zijn van toepassing voor een behandeling bij mij in praktijk

* Ik draag een mondkapje 

* Neem contact met mij op als jullie of iemand in het gezin klachten hebben. Dit geldt ook voor mij.

* Je mag via de garage deur naar binnen komen daar kun je gelijk je handen wassen. na de behandeling desinfecteren we eerst de handen. voordat je mijn praktijk verlaat mag je eerst weer handen wassen.

* voor een coach, cursus of Maya,Tarot legging geldt anderhalve meter afstand.

Graag tot snel 

              Aanbieding voor kinderen in de mei vakantie

op 29 april houd ik een speciale Access bars dag voor kinderen van 0-14 jaar

Heeft je kind last van concentratie problemen?

Heeft je kind last van slaapproblemen door overprikkeling?

Merk je dat je kind veel last van prikkels heeft na een schooldag?

Heeft je kind het moeilijk op dit moment?

of is je kind moe, overgevoelig, boos, onrustig of stress

Dan is een Access bars wat voor je zoon/dochter. De behandeling duurt ongeveer tussen de 15-45 min  en de kosten zijn deze dag voor kinderen 0-10 jaar 10,00 en kinderen van 11-14 jaar 12,50.

Via online winkel kun je deze behandeling voor 29 april boeken en betalen.

                                                  Examen stress?? 

Zit jij  in het examen jaar?  En heb je last van examen stress?  Heb je moeite met de informatie vast te houden? of loopt je hoofd nu al over?

Access bars helpt je om meer ontspannen te zijn, kalmte en rust te krijgen en makkelijker door je examen periode heen te komen. Access bars maakt je hoofd leeg en als je hoofd niet meer vol is, kan er weer nieuwe informatie bij. Je concentratie wordt beter en je slaapt beter zodat je uitgerust het examen in kunt gaan.

Daarom heb ik nu een aanbieding! 

3 Access bars behandelingen van ongeveer 1 uur voor 55,00 voor de leeftijd van 15,16,17 jarigen.

Koop deze aanbieding via online winkel en dan plannen we samen vanaf eind maart vast de eerste behandeling.                    

   Nieuwe cursus!!… 

20 februari kun je starten met de nieuwe cursus de kracht van gedachten.

De kracht van je gedachten.

Geen enkele kracht is zo sterk als die van je gedachten. Alles wat je denkt zend je uit en door je gedachten positief te maken kun jij je leven positief bëinvloeden.

Zie onder cursussen voor meer informatie over deze nieuwe cursus.

Openingstijden veranderd, zie onder contact.

Elke maandag, dinsdag en woensdag kun je tussen 12:00-13:00 gratis ( muv belkosten, normaal tarief) contact met mij opnemen voor een intake gesprek. We kunnen dan samen kijken wat ik voor je kan betekenen. Of misschien wil je meer informatie over mijn diensten. Mocht het voorkomen dat ik niet opneem, spreek dan de voicemail in zodat ik je terug kan bellen. Mocht je graag een bel intake willen maar de tijden komen je niet uit? neem dan even contact met mij op via mail: mayakrachtsteen@gmail.com.

Nieuwe review toegevoegd 

Update: 16 november 2019

De jaarleggingen voor 2020 zijn nog steeds aan te vragen voor het bedrag van 20,20, zowel de engelen legging als de maya Tzolkin jaar legging. 

Stuur een mailtje naar mayakrachtsteen@gmail.com

Update 16 november 2019

in de week van 6 januari start ik weer met de 10 wekelijkse cursus terug in je kracht deel 1. Wil jij terug in je kracht? geef je dan snel op! Wil je eerst een proefles? Dit is ook mogelijk zowel online via video bellen als bij mij in praktijk. kosten proefles 15,00 en mocht jij je na de proefles opgeven voor de 10 wekelijkse cursus dan is de proefles gratis.

Vragen? stuur mij een mail mayakrachtsteen@gmail.com.

Wil jij je opgeven voor de proefles, deze kun je in de online winkel kopen. 

Geef jij je nog op voor 31 december 2019 om de cursus terug in je kracht te gaan volgen dan kun jij deze nog volgen voor 20,00 per les incl btw! Dit is echt een koopje voor deze cursus! Want als jij je na 1 januari 2020 gaat opgeven voor de cursus terug in je kracht deel 1 betaal je 22,50 per les incl btw. Ook dat is nog heel goedkoop!  maar profiteer nu nog van deze korting!

Update 13 oktober 2019

Proeflessen zijn weer te boeken voor de cursus “terug in je kracht” kijk voor de datums onder de link “Cursussen” en geef je op via messenger, mail: mayakrachtsteen@gmail.com of via online winkel en boek deze cursus.

Update 8 oktober 2019

Mega aanbieding!!Einde jaars Cursus

Mega aanbieding!

Als jij je opgeeft voor 20 oktober voor de einde jaars cursus ( te volgen op Facebook) dan kun je deze samen doen met een vriendin, buurvrouw, zus of wie dan ook want je krijgt nu bij 1 aanvraag er 1 gratis bij, zodat jullie hem samen kunnen gaan doen.

Maak samen van 2020 een topjaar!

Ben jij klaar om 2020 jouw mooiste jaar te maken?

Doe dan mee met de online cursus van 4 dagen.

Deze is perfect voor jou!

In deze online cursus krijg je helder wat je nu echt graag wilt manifesteren in 2020. We blikken terug op 2019 en sluiten samen het jaar positief af, zodat je lekker geínspireerd en lekker klaar bent voor het nieuwe jaar. Dit alles in een besloten Facebook groep!

Doe jij mee?

Ik geef deze cursus 2 keer en jij kunt je alvast inschrijven voor de volgende datums.

1-14 november

15-30 november

De cursus is 4 dagen maar je hebt 2 weken de tijd.

Zie online winkel.

update 7 sept 2019 

Op zaterdag 12 okt is er weer een Access bars proefsessie dag. Deze dag kun jij als nieuwe klant een Access bars behandeling ervaren van totaal 1,5 uur voor 30,00 ( normaal bij mij 45,00)

De volgende tijden zijn nog beschikbaar 10:00-11:30 en 13:00-14:30. Je kunt je opgeven via mayakrachtsteen@gmail.com, geef dan je tijd door en dan kijk ik of ik nog plek voor je heb, vol is vol.

15-08-2019: Nieuwe feedback ontvangen op access bars… zo mooi en bijzonder.. ( zie Review)

11-08-2019

1 Sept start ik met een nieuwe 11 daagse cursus: wat is mijn roeping

In 11 dagen gaan we proberen om erachter te komen wat jij hier op aarde mag gaan doen.

Waar wordt jij zo ontzettend blij van? Waar gaat jou hart sneller van kloppen?

Veel mensen doen nog niet wat ze eigenlijk dolgraag zouden willen gaan doen, of weten het gewoon nog niet maar hebben wel een gevoel dat, dit het nog niet is…, maar wat is het dan wel?

Met de cursus : wat is mijn roeping gaan we daar proberen achter te komen.

Als jij je opgeeft dan wordt je 31 Aug geplaatst in een besloten Facebook pagina.

De  cursus is online en je kunt zelf bepalen wanneer jij deze volgt, alleen wel binnen een maand want  30 Sept wordt je weer verwijderd uit de groep.

Omdat ik deze cursus 1 Sept voor het eerst start kun je nu gebruiken maken van een geweldig aanbod!! 

Alleen als je 1 Sept mee gaat doen! kun je hem volgen voor 22 euro!! Na 1 Sept wordt de cursus duurder! 

Doe jij mee? geef je dan voor 28 Aug op! 

Stuur mij een mail: mayakrachtsteen@gmail.com maar ook kun je deze bestellen in de webshop, na bestelling neem ik contact met je op.

02-08-2019

Op zaterdag 7 Sept 2019 houd ik weer een proef sessie van Access Bars.

Je kunt je voor deze dag opgeven via mayakrachtsteen@gmail.com voor een Access Bars behandeling van totaal 1,5 uur met korting.

Normaal kost een Access Bars behandeling van totaal 1,5 uur bij mij 45 euro en deze dag kun jij kennis maken met deze behandeling voor 30,00.

De volgende tijden zijn beschikbaar voor deze behandeling.

1e sessie: 10:00-11:30

2e sessie: 13:00-14:30

3e sessie: 15:30-17:00

Wil jij eens ervaren hoe het is om een Access Bars behandeling te ontvangen? Geef je dan snel op want vol is vol.

##### Het is geweldig maar we starten 26 Juli 2019 in 13 nieuwe levensjaren. we gaan 13 levensjaren afsluiten. Dat is toch geweldig! 

Wat wil jij gaan doen? Ben jij op dit moment lekker in de flow van het leven? Of zou je het toch wel  wat anders willen gaan doen? Tja, maar wat? Wat mag ik hier op aarde gaan doen? Heb je geen idee? Dan heb ik misschien iets voor jou….

Vorige week liep ik te wandelen met mijn hond toen ik een soort ‘lampje’ effect kreeg, een idee, eigenlijk een geweldig idee, want hoeveel mensen lopen  wel niet rond met, tja welke kant moet ik nu op, wat is mijn doel hier in het leven. En hier ben ik mee aan de gang gegaan, denken, schrijven, lezen, enz enz.. en zo kwam ik tot een geweldig idee om een 11 daagse cursus te gaan maken met als doel, wat is mijn roeping, wat mag ik hier op aarde gaan doen.

En om het nog leuker te maken, bied ik deze cursus tijdelijk aan voor 2 euro per dag! Voor 2 euro per dag kun jij erachter komen wat jou roeping is… geweldig toch?

Maar dit is een tijdelijk aanbod! Omdat we met zijn allen 26 Juli gaan starten in 13 nieuwe levensjaren, wil ik jou deze kans geven! yess! Maar geef je wel op voor 25 Augustus als jij hieraan mee wilt gaan doen, want we gaan 2 September starten! En alleen deze keer kun jij meedoen voor 2 euro per dag! Pak dus deze kans! 

Na 1 September is de cursus duurder!

Hoe kun jij de cursus volgen? De cursus kun je volgen via een besloten Facebook groep. De cursus is volledig online. 

Mocht jij deze cursus willen volgen, wordt dan lid van Facebook Maya kracht-steen en doe mij een persoonlijk bericht of stuur een mail naar mayakrachtsteen@gmail.com. Maar je kunt hem ook kopen via deze webshop.

Geef je op! voor 25 Augustus! en jij doet mee!