Wat is Access Bars?

Access Bars is een ontspannende behandeling die rust en ruimte creëert in je hoofd en lichaam. Het bestaat uit het lichtjes aanraken van 32 punten op je hoofd, waardoor vastzittende emoties losgelaten worden en er meer ontspanning en ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden. Het kan gezien worden als het defragmenteren van een computer, waarbij ouder informatie verwijderd wordt en er ruimte vrijgemaakt wordt voor nieuwe informatie.

Hoe werkt het?

Tijdens een Bars-behandeling lig je gekleed op je rug op een behandeltafel. Het kan zijn dat je in slaap valt, wat geen probleem is. De behandeling duurt gemiddeld een uur en na afloop word je weer wakker gemaakt. Mogelijke bijwerkingen zijn duizeligheid bij het opstaan en een verwarrend gevoel in de dagen erna, maar dit trekt meestal snel weer bij. De meeste mensen voelen zich na de behandeling fantastisch, hebben veel energie en zien het leven weer positiever.

Waarvoor kan Access Bars helpen?

Access Bars kan helpen bij stress, hoofdpijn, burn-out, examenstress, onzekerheid, ADHD, slapeloosheid, concentratieproblemen, behoefte aan ontspanning en rust, het loslaten van vastzittende emoties en een druk of vol hoofs. Ook bij mentale en psychische problemen kan het veel ondersteuning bieden.

Access Bars bij kinderen.

Access Bars is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen die rust, ruimte en ontspanning nodig hebben. Veel kinderen hebben last van een overvol hoofs en krijgen veel prikkels op school, wat zich thuis kan uiten in woede of slaapproblemen. Access Bars kan kinderen helpen om deze prikkels beter te verwerken en meer rust en ruimte te creëren, waardoor ze beter kunnen slapen en concentreren en betere leerprestaties kunnen leveren. Het belangrijkste is echter dat ze zich lekker in hun vel voelen. Access Bars is ook geschikt voor kinderen met ADHD of ADD.

Een behandeling duurt ongeveer 60-90 minuten. Bij kinderen hangt de duur van de behandeling af aan de leeftijd van het kind.

Zijn er negatieve effecten aan Access Bars?

Nee, er zijn geen risico`s verbonden aan een behandeling. Bij twijfel raadpleeg eerst je arts.

Kosten:

0-6 jaar 15,00

7-15 jaar 25,00

Vanaf 16 jaar 50,00

Mocht je deze behandeling willen ervaren? 

Stuur dan een E-mail naar mayakrachtsteen@gmail.com of bel 0641675643

https://youtu.be/DgGbFRjqQPk  Bekijk eens deze video