Ontdek een wereld van ontspanning en verjonging met mijn uitgebreide behandelingen. Bij mij kun je genieten van een persoonlijke en professionele ervaring, waarbij je welzijn centraal staat. Mijn behandelingen worden op maat gemaakt om aan uw individuele behoeften te voldoen en zijn ontworpen om je een gevoel van totale ontspanning en vernieuwing te geven.

Elke behandeling duurt gemiddeld 60-75 minuten en omvat een  behandeling en een nagesprek.  Je kunt tijdens de behandeling je  kleding aanhouden en comfortabel liggen op mijn behandelstoel.

De kosten voor elke losse behandeling bedragen 60,00 ( zie onderop voor informatie voor pakketen met korting) waardoor mijn services toegankelijk en betaalbaar is voor iedereen die op zoek is naar een moment van rust en verzorging. Ik bied ook de mogelijkheid om verschillende behandelingen te combineren, zodat je een op maat gemaakte ervaring kunt creëren die perfect bij je wensen past.

Indien je geïnteresseerd bent in het combineren van behandelingen, zie onderstaand de mogelijkheden. Voor kinderen zijn de behandelingen tot 15  jaar  30.00 euro.”

Access Bars

Access Bars is een ontspannende behandeling die rust en ruimte creëert in je hoofd en lichaam. Het bestaat uit het lichtjes aanraken van 32 punten op je hoofd, waardoor vastzittende emoties losgelaten worden en er meer ontspanning en ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden. Het kan gezien worden als het defragmenteren van een computer, waarbij ouder informatie verwijderd wordt en er ruimte vrijgemaakt wordt voor nieuwe informatie.

 Access Bars kan helpen bij:

 • Stress
 • Hoofdpijn
 • Burn-out
 • Examenstress, 
 • Onzekerheid
 • ADHD
 • Slapeloosheid
 • Concentratieprobleem
 • Ontspanning het 
 • loslaten van vastzittende emoties en een druk of vol hoofd.
 • Mentale en psychische problemen kan het veel ondersteuning bieden.

Access Bars bij kinderen.

Access Bars is geschikt voor kinderen die rust, ruimte en ontspanning nodig hebben. Het kan hen helpen bij het verwerken van prikkels, het creëren van meer rust en ruimte, en het bevorderen van betere slaap, concentratie en leerprestaties. Het is ook geschikt voor kinderen met ADHD of ADD. Het belangrijkste is dat kinderen zich lekker in hun vel voelen. 

https://youtu.be/DgGbFRjqQPk  Bekijk eens deze video

 EnerChiFlow (Shiatsu en meridiaan) 

Deze behandeling is gericht op het openen van de energiekanalen in het lichaam en het bevorderen van de stroom van levensenergie. Tijdens de behandeling wordt er eerst gewerkt aan de drukpunten op het hoofd om de energiekanalen daar te openen. Vervolgens wordt er overgeschakeld naar de Shiatsu, waarbij drukpuntmassage wordt toegepast om de energiestroom in het hele lichaam in evenwicht te brengen. De meridiaan behandeling zal de meridianen en acupunctuurpunten van het lichaam aanpakken om verdere energieblokkades vrij te maken en de algehele energiestroom te verbeteren. Dit kan helpen om de energie in het lichaam te balanceren en het zelf herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen.

EnerChiFlow kan helpen om spanning en stress in het lichaam te verminderen, vermoeidheid te verminderen, het immuunsysteem te ondersteunen, de bloedcirculatie te verbeteren en het lichaam en geest in een diepe ontspanning te brengen.

EnerChiFlow is geschikt voor mensen en kinderen die op zoek zijn naar een holistische benadering van hun gezondheid en welzijn. Het kan vooral gunstig zijn voor mensen die last hebben van spanning en stress, vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, slaapproblemen, rugpijn, hoofdpijn, Adhd, ADD, emotionele blokkades, chronische pijn, concentratieproblemen, burn-out, hormonale disbalans, enzovoort.

EnerChiFlow is een zachte behandeling die geschikt is voor alle leeftijden en kan worden gebruikt in combinatie met andere medische behandelingen. Na de behandeling kunt u zich ontspannen en verfrist voelen, met een verbeterd gevoel van welzijn en balans in lichaam en geest

Access Facelift & Body Proces

Access Facelift is een energetische behandeling die gericht is op het verjongen en revitaliseren van het gezicht. Het helpt bij het verminderen van lijntjes en rimpels, terwijl het je gezicht een stralende en jeugdige uitstraling geeft. Daarnaast biedt het een diepe ontspanning en kan het positieve effecten hebben op je slaappatroon, spijsvertering en hormoonbalans.

Access Body Process is een algehele lichaamsbehandeling die werkt op de gevolgen van stress en veroudering. Het richt zich op het transformeren van vastgezette energieën in het lichaam, waardoor je vitaliteit en welzijn toenemen. Deze behandeling kan helpen bij het herstellen van het natuurlijke evenwicht van het lichaam en het bevorderen van innerlijke balans.

Beide processen zijn onderdeel van Access Consciousness®, een holistische benadering van welzijn en bewustzijn. Door de kracht van energetische healing toe te passen, kunnen deze behandelingen je helpen om zowel fysiek als mentaal te stralen

Combinatie pakketten:

Losse behandeling 60,00

5 behandelingen 250,00

Behandeling+ coaching 75-100 minuten 85,00

5 behandelingen + coaching 375,00

Setprijs:

Access bars + Soul body Fusion 100,00