Acess bars

Wat is Access Bars

Een Bars-sessie geeft je ontspanning, rust en ruimte in je hoofd en als je rust krijgt in je hoofd, krijg je ook rust in je lichaam. Het is een makkelijke manier om vastzittende emoties los te laten, en te veranderen. Bars zijn 32 punten op je hoofd. Door deze 32 punten lichtjes aan te raken worden deze punten geactiveerd en kunnen de banen ontladen, waardoor er meer ontspanning en rust ontstaat en meer ruimte voor nieuwe mogelijkheden.
Je kun het ook zien als een computer defragmenteren, de oude informatie haal je eraf en wat mag blijven staan, laat je staan op de harde schijf, maar er is weer ruimte voor nieuwe informatie.
Hoe gaat het in zijn werk? Tijdens een bars behandeling ga je gekleed, op je rug op de massage tafel liggen. De kans is aanwezig dat je in slaap gaat vallen .Laat het gewoon gebeuren als ik klaar ben met de behandeling maak ik je weer wakker. Een behandeling duurt gemiddeld een dik uur.

Bijwerkingen?
Je kunt na een behandeling als je omhoog komt, je een paar minuten even duizelig voelen daarom wil ik ook dat je even rustig bijkomt en even wat water drink en wat eet voordat je op gaat staan..De dagen erna kun jij je wat lui voelen en soms een verwarrend gevoel hebben maar mocht dit aan de orde zijn dan trek dit snel weer bij. Maar de meesten mensen voelen zich erna fantastisch, hebben veel energie, en hebben het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Je ziet het leven weer positiever en de zon gaat weer schijnen

De volgende klachten kunnen verminderen door middel van een Access Bars behandeling

Stress

Hoofdpijn

Burn out

Examen stress

Onzekerheid

ADHD klachten

 Slapeloosheid

Concentratieproblemen

Behoefte aan ontspanning of rust

loslaten.

Een druk/vol hoofd

Etc.

Ook bij mentale en psychische problemen kan Access Bars veel ondersteuning bieden.

Access bars is geschikt voor iedereen die op zoek is naar rust, ruimte, plezier, energie etc 

Access Bars bij kinderen.

Niet alleen volwassenen hebben baat bij een Access Bars behandeling ook kinderen hebben veel baat bij een Access Bars behandeling.

Veel kinderen zijn druk in hun hoofd omdat er veel eisen aan hen worden gesteld. De emmer (hoofd) loopt wel eens over, waardoor ze dus erg onrustig worden.

Elke dag krijgen kinderen veel prikkels op school wat zich thuis uit in woede of slaapproblemen.

Access Bars helpt kinderen om deze emmer weer leeg te maken zodat er meer rust en ruimte ontstaat in het hoofd en waardoor kinderen de prikkels beter kunnen verwerken.

Kinderen worden rustiger, slapen beter, en betere concentratie, en dus uiteindelijk ook betere leerprestaties. Maar het belangrijkste is dat je kind weer lekker in zijn/haar vel zit.

Access Bars is ook erg fijn bij kinderen met ADHD, ADD

Een behandeling duurt ongeveer 60-90 minuten. Bij kinderen hangt de duur van de behandeling af aan de leeftijd van het kind.

Zijn er negatieve effecten aan Access Bars?

Nee, er zijn geen risico`s verbonden aan een behandeling. Bij twijfel raadpleeg eerst je arts.

Kosten:

0-6 jaar 15,00

7-15 jaar 25,00

Vanaf 16 jaar 50,00

Mocht je deze behandeling willen ervaren? 

Stuur dan een E-mail naar mayakrachtsteen@gmail.com of bel 0641675643

 

https://youtu.be/DgGbFRjqQPk  Bekijk eens deze video