Tarotcursus

Mijn tarotcursus bestaat uit 20 lessen, waarin ik je stap voor stap zal begeleiden op je tarotreis. We beginnen met het leren van de basis: tijdens de eerste 15 lessen bespreken we uitvoerig de betekenissen van de kaarten, en leren we ze eerst in rechtopstaande positie kennen. Ik neem de tijd om je per kaart de betekenis te vertellen en om te delen wat ik zie op de kaart, zodat je een dieper begrip krijgt van de symboliek en de boodschappen die ze kunnen bevatten.

Na deze lessen kun je al starten met het doen van eenvoudige tarotreadingen voor jezelf en anderen. Maar daar blijft het niet bij! In de laatste 5 lessen gaan we dieper in op het oefenen met verschillende legpatronen, waaronder het bekende Keltisch Kruis. Zo krijg je een breed scala aan technieken onder de knie om nog dieper in de kaarten te duiken en meer inzicht te krijgen.

Tijdens de cursus werken we met mijn eigen ontworpen tarotdeck, de Maya Magie Tarot kaarten. Elk kaart is doordrenkt met symboliek en betekenis om je te begeleiden op je spirituele pad.

De cursus wordt online gegeven via Teams, in kleine groepjes van 5 tot 6 personen, zodat ik voldoende persoonlijke aandacht kan geven aan elke deelnemer.

Bij aanmelding ontvang je van mij een cursusboek en een uniek tarotdeck, die we tijdens de lessen zullen gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt om te beginnen direct bij de hand hebt.

De kosten van de cursus bedragen in totaal €350,00. Dit omvat de 20 lessen, het cursusboek en het tarotdeck.

Wil je meer informatie over de cursusdata en -tijden, of wil je je graag aanmelden? Neem dan gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om samen deze magische reis te beginnen!