Online Academie van Maya Kracht-Steen

 

Fijn dat je gekozen hebt voor de online cursussen. De cursus de kracht van de liefde bestaat uit 7 lessen, affirmaties en positiviteit en deze cursus kun je een maand lang volgen. Ik raad je aan om elke dag 1 les, opdracht of affirmatie te gaan doen.

De cursus vind je roeping bestaat uit 11 lessen, opdrachten en affirmaties en ook deze cursus kun je een maand lang volgen. Ik raad je aan om elke dag 1 les, opdracht of affirmaties te gaan doen.

De cursus de kracht van gedachten bestaat uit 24 lessen, opdrachten en affirmaties. Je kunt 3 maanden lang in deze cursus blijven, je hebt dus 3 maanden de tijd om deze cursus te gaan doen.

Neem ook je tijd hiervoor. Ik raad je wel aan om elke dag de dag affirmatie te gaan doen. De cursus de kracht van de engelen bestaat uit 15 lessen, opdrachten en meditaties.

Je kunt 2 maanden lang in deze cursus blijven. Je hebt dus 2 maanden de tijd om de cursus te volgen. Neem je tijd hiervoor. Ik raad je aan elke dag een les te volgen.

Voor alle cursussen geldt dat bij de start alle lessen op gesloten staan, maar zodra je een les hebt afgerond, opent de volgende les vanzelf.

Mocht je langer in de academie willen blijven, dan kun je een maand abonnement nemen.

Een maand abonnement kost 22.00 per maand maandelijks opzegbaar. Mocht je gestart zijn zonder eerst een cursus te hebben gekocht maar gelijk als maand kosten dan is de maand academie na 3 maanden, maandelijks opzegbaar.

Elke 2 maanden dat je lid bent wordt er een nieuwe cursus of meditaties aan je account toegevoegd. Op dit moment zijn er 4 cursussen in de academie maar ik ben nog met verschillende cursussen bezig.

De volgende cursussen kun je nog verwachten in de academie: Terug in je kracht mini Afvallen op bewustzijn. Ontmoet je beschermengel. Cursus pendelen Hoe langer je lid blijft hoe meer je zal ontvangen zonder eenmalige hoge kosten.

Profiteer ervan! En vraag een maand abonnement aan. Ik wens je veel inzichten en wijsheid toe. Liefs, Siska

Zie op deze pagina de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op deze producten