In 2020 ga ik een cursus maken over Aartsengelen 

Deze pagina is op dit moment nog niet helemaal compleet … ik ben de informatie aan het bijwerken…

Ontvang boodschappen van de Engelen.

Er zijn verschillende engelen.

# Beschermengelen: een beschermengel is al bij jou voordat je geboren wordt. Een beschermengel wijkt nooit van je zijde, is dus altijd bij je. Een beschermengel helpt je zonder dat je er om vraagt, in een noodsituatie, want als het jou tijd nog niet is dan zal je beschermengel ingrijpen ook wel het bekende gezegde, Hij/Zij had een engeltje op zijn/haar schouder. Een beschermengel kun je zelf ook om hulp vragen als jij buiten een levensbedreigende situatie verkeerd, alleen moet je dan zelf de beschermengel om hulp vragen.

# Aartsengelen: er zijn verschillende aartsengelen die je altijd om hulp kunt vragen. aartsengelen helpen ons op aarde door ons de weg te wijzen naar liefde en liefdevolle energie. Er zijn verschillende aartsengelen en elke aartsengel heeft zijn eigen talent om mensen op aarde te helpen.

Aartsengel Michael: heeft de kleur Blauw/ paars en heeft een groot gouden zwaard waarmee hij koorden kan doorsnijden waarmee jij nog verbonden bent en los wilt laten. Ook kun jij hem om bescherming vragen.

Aartsengel Rafael: Heeft de kleur groen en is vooral bekend als de engel van heling, je kunt hem dus oproepen als je een heling wilt ontvangen maar ook als je hulp nodig hebt bij het loslaten van ongezonde levens patronen.

Aartsengel Gabriel: 

De boodschappen van de engelen helpen jou met keuze’s maken.

De engelen helpen jou om jou pad te kunnen vinden, jou levensopdracht.

Als jij belangrijke vragen hebt kunnen engelen jou antwoorden geven via de kaarten.

Maar ook geven engelen jou andere tekens zoals dubbele cijfers, veren, wolken, regenboog.

Als jij een antwoord op je vraag wilt hebben vraag het aan de engelen en vraag de engelen om een teken, je zult altijd een teken krijgen maar wees je er wel bewust van.

Je kunt ook via de kaarten antwoorden ontvangen.

Bij mij kun je een engelen reading aanvragen, deze reading ontvang je op mail.

Je kunt een reading aanvragen voor 1 jaar als je inzichten wilt krijgen wat jou de komende maanden bezig gaat houden. je krijgt dan 12 kaarten, voor elke maand 1 en 1 algemene jaarkaart.

Je kunt hierbij een vraag stellen die ik mee ga nemen tijdens de reading.

Je kunt ook een reading aanvragen voor 6 maanden, je krijgt dan 6 kaarten en 1 algemene half jaar kaart. Ook dan kun je een vraag stellen die ik meeneem tijdens de reading.

Je kunt 3 maanden legging aanvragen voor de komende 3 maanden, je krijgt dan 3 kaarten, ook dan mag je een vraag stellen die ik meeneem.

Heb je alleen 1 vraag en wil je dat ik daar 1 kaart op leg, ook dit kun je aanvragen.

Mocht jij graag 1 van deze readings aan willen vragen? stuur mij dan een mail.

Kosten: zie tarieven