Cursussen en coach trajecten

10-wekelijks coach traject “terug in je kracht”

 Ben jij klaar om de controle terug te nemen over je leven? Stel je voor dat de zon schijnt en de wolken zijn verdwenen. Stel je voor dat je je dromen waarmaakt en je je fantastisch voelt! Als je wilt ervaren hoe positieve energie door je lichaam stroomt en hoe het voelt om in je kracht te staan, dan is mijn 10-wekelijkse cursus “terug in je kracht” perfect voor jou.

Tijdens deze cursus neem ik je mee op een inspirerende reis naar een betere versie van jezelf. Ik leer je inzicht te krijgen in jezelf, bewust te worden van energie en oude zaken los te laten. Ik zal je helpen om bij jezelf terug te komen en om de liefde voor jezelf te voelen. Samen stellen we doelen voor de toekomst en creëren we een plan om ze te bereiken.

Je staat er niet alleen voor, want ik als ervaren coach zal je gedurende de hele cursus begeleiden. Je krijgt persoonlijke 1-op-1 lessen en ondersteuning gedurende 10 weken, zodat je niet alleen in je kracht komt, maar ook in je kracht blijft. Je ontvangt een werkboek, Maya Tzolkin verslag om je inzicht te geven in jezelf en te ontdekken wat je kracht, zwakte en doelen zijn. Ik bied je ook leuk en positief huiswerk om je verder te ondersteunen. Tijdens de cursus zetten we je chakra`s en aura-lagen in balans en nog veel meer!

Deze cursus kan zowel bij mij in praktijk als online via videobellen worden gevolgd. Het is een unieke kans om aan jezelf te werken en jezelf opnieuw uit te vinden. Wacht niet langer om terug te komen in je kracht en jezelf te bevrijden van negatieve energie. Meld je nu aan voor mijn cursus en ervaar het gevoel van de zon die altijd schijnt in je leven! Klik op de link hieronder om je aan te melden.

Cursus terug in je kracht deel 2

Deze cursus bestaat uit 7 lessen van ongeveer 1 tot 1.5 uur per les.

Deze cursus is een vervolg op de cursus terug in je kracht deel 1.

 Deel 1 is de basis en deel 2 gaan we dieper. Zodat je na 17 weken ook in je kracht kunt blijven staan! 

Deze cursus wordt online gegeven via zoom of in mijn praktijk in Woudsend.

Je kunt deze cursus alleen volgen als je deel 1 volledig hebt afgerond.

Het is een prachtig vervolg op deel 1 en zeker een aanrader!

Wil je de cursussen volgen samen met iemand anders? Dan is dit ook mogelijk. Op dit moment is dit alleen mogelijk als je de cursus gaat volgen bij mij in praktijk. 

Twijfel je nog om samen met mij deze reis te maken?

kijk dan eens bij de reviews of vraag een proefles aan.

Proefles Cursus Terug in je kracht

Wil je terug in je kracht maar twijfel je nog over de 10 – wekelijkse cursus?

Je kunt een cursus of meer informatie aanvragen door op de groene knop te klikken.

cursus de kracht van de engelen

De kracht van de engelen. In deze cursus ga je alles vertellen over de engelen. 

Je leert welke engelen er zijn en waar ze staan en waar jij ze voor kunt oproepen, want engelen willen je dol graag helpen maar je moet ze wel zelf om hulp vragen. 

Alleen beschermengelen die grijpen in (als het je tijd nog niet is) zonder dat je hulp vraagt.

Je krijgt in deze cursus inzichten over welke engel bij je past maar ook over de negen hemelrijken en uitgebreid over de Aartsengelen;

Welke Aartsengelen zijn er. Waar kun je ze voor aanroepen Welke edelsteen hoort bij welke engel. De cursus bestaat uit vele oefeningen, meditaties en rituelen Maar je gaat ook je beschermengel ontmoeten .En nog zoveel meer! Maar ik vertel nog niet alles, want daar kom je achter als je deze mooie cursus gaat volgen. 

Wil jij meer leren over de engelen?

Wil je de kracht van de engelen voelen? Wil jij dagelijks hulp van de engelen? En wil je leren hoe dit moet? Dan is deze cursus echt wat voor jou!

De cursus bestaat uit 15 lessen en de lessen bestaan uit meerdere modules

Je kunt een cursus aanvragen door op de groene knop te klikken.

Cursus de kracht van de liefde

Wil jij meer overvloed aantrekken? Overvloed in liefde, geluk, gezondheid en geld?

Wil jij je leven een positieve draai geven? Maar weet je niet hoe? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Want we kunnen het allemaal, iedereen kan manifesteren. Je hele leven is een manifestatie. 

De cursus de kracht van de liefde bestaat uit 7 lessen, opdrachten en affirmaties. 

Na deze cursus heb je meer positiviteit in je leven, meer inzichten en weet je hoe je kunt manifesteren.

Alles online en vanuit je eigen huis.

Curus de kracht van gedachten.

De kracht van je gedachten. Geen enkele kracht is zo sterk als die van je gedachten. Alles wat je denkt zend je uit en door je gedachten positief te maken kun jij je leven positief beïnvloeden. Negatief trekt negatief aan en positief trekt positief aan. Het is dan ook belangrijk om bewust te worden van je gedachten, wat vertel jij aan jezelf? En welke gedachten zend je uit? Als je altijd negatief over jezelf denkt, wat gebeurt er dan met je lichaam? Je kunt ontzettend gezond leven maar als je altijd negatief over jezelf bent, wat gebeurt er dan met je lichaam als gedachten krachten zijn? Ook dit gaan we bekijken in deze cursus.

Wil je geluk en energie? Wil jij je bewust worden van je gedachten? Wil je overvloed in alle vormen laten stromen? Alles is energie.

Meld je dan aan voor deze cursus. De cursus is te volgen in een academie. Je kunt de cursus dus volgen vanuit huis.

De cursus bestaat uit 24 lessen, opdrachten en affirmaties.

Je blijft 3 maanden in de academie zodat jij je mind kunt veranderen naar positief. Je hebt dus alle tijd om op gemak deze cursus te volgen.

Je kunt je aanmelden via de groene knop.

Cursus wat is mijn doel hier op aarde?

Weet jij al wat je hier op aarde mag gaan doen? Doe jij het werk waar je dolgelukkig van wordt? Waar je hart dolgelukkig van wordt? Sta jij elke dag vrolijk op, om vervolgens weer te gaan doen wat je het allerliefste doet? Dan heb jij je roeping gevonden.

Is dit niet het geval, en weet je niet waar je zo ontzettend blij van wordt? Wat nu eigenlijk je roeping is? Dan is deze cursus wat voor jou.

De cursus bestaat uit 11 lessen en opdrachten en affirmaties die je gaat verbinden met je roeping. De cursus is te volgen in een academie en je blijft 1 maand in deze academie, je hebt dus een maand de tijd om deze cursus te volgen en af te ronden. 

Je kunt een cursus aanvragen door op de groene knop te klikken.