Cursussen

De cursussen hieronder zijn alle cursussen die ik aanbied, deze zijn zowel online als in mijn praktijk te volgen. Neem een kijkje en zie of ik u kan helpen.

Cursus terug in je kracht deel 1  

Wil je aan jezelf werken? Heb je geen vertrouwen in jezelf? Of misschien durf je niet voor jezelf te kiezen? En wil je weer volledig in je kracht komen te staan. Of heb je hulp nodig om meer inzichten te krijgen in je leven en wil je nu echt eens datgene loslaten wat je tot nu toe niet is gelukt. Dan is deze cursus wat voor jou! We gaan met deze cursus samen een reis maken. Je hebt wekelijks les, 10 weken lang via zoom 1 op 1 of in mijn praktijk in Woudsend. Ik heb deze cursus al vaak gegeven en ook ik weet niet wat er allemaal gaat gebeuren. Ieder persoon is anders. Ook tijdens de cursus ontvang ik informatie van het universum die ik bij jou mag toepassen. Daarom gaan we samen een reis maken.

Wat gaan we zeker doen:

Je gaat leren aarden.

We gaan je chakra’s in balans zetten.

Je gaat energie voelen en wat energie met je kan doen.

Je gaat het verleden loslaten.

Je gaat de kracht voelen wat je in je hebt.

De eerste les ga ik je inzichten geven op basis van de Maya Tzolkin kalender en we gaan je doelen bespreken wat je wilt bereiken met de cursus.

Daarnaast leg ik elke les kaarten voor je.

En nog veel meer!  We weten nog niet welke reis jij mag gaan maken. Samen gaan we 10 weken intens werken aan jou!

Wil jij graag terug in je kracht? En wil jij deze reis samen met mij maken? Geef je dan op via online winkel of stuur mij een Mail: mayakrachtsteen@gmail.com

Twijfel je nog?  Kijk dan eens bij de reviews of vraag een proefles aan.

Betaling mag in 2 termijnen

Je kunt een cursus aanvragen door op de groene knop te klikken, maar je mag mij ook een mail sturen mayakrachtsteen@gmail.com

Cursus terug in je kracht deel 2

Deze cursus bestaat uit 7 lessen van ongeveer 1 tot 1.5 uur per les.

Dit is een vervolg op deel 1.  Deel 1 is de basis en deel 2 gaan we nog dieper. Zodat jij na 17 weken ook in je kracht kan blijven staan!  Want met mijn hulp kun je kracht weer voelen moet je het na 10 of 17 weken wel vast kunnen houden! en daarom is deel 2 een vervolg. 

Ook deze cursus wordt online gegeven via zoom of in mijn praktijk in Woudsend. Je kunt deze cursus alleen volgen als je deel 1 volledig hebt afgerond.

Het is een prachtig vervolg op deel 1 en zeker een aanrader!

Wil je samen met iemand anders de cursussen gaan volgen dan is dit ook mogelijk. Je kunt dan aangeven dat je de cursus samen met  max 3 personen wilt gaan volgen. Op dit moment is dat alleen mogelijk bij mij in praktijk in Woudsend. Als je met meerdere personen de cursus gaat volgen krijg jullie korting, meer informatie daarover stuur mij dan een mail.

De cursussen zijn zowel overdag als in de avond te volgen.

Wil je graag eerst een proefles? Vraag dan een proefles aan via online winkel of via Mail:: mayakrachtsteen@gmail.com.

Twijfel je nog? kijk dan eens bij de reviews

Proefles Cursus Terug in je kracht

Wil je terug in je kracht maar twijfel je nog over de 10 – wekelijkse cursus?

Boek dan een proefles zowel online te volgen als bij mij in praktijk in Woudsend.

Mocht je na de proefles besluiten de cursus te volgen, dan is de proefles gratis.

Je kunt een cursus aanvragen door op de groene knop te klikken, maar je mag mij ook een mail sturen mayakrachtsteen@gmail.com

cursus de kracht van de engelen

De kracht van de engelen. In deze cursus ga je alles vertellen over de engelen. 

Je leert welke engelen er zijn en waar ze staan en waar jij ze voor kunt oproepen want engelen willen je dol graag helpen maar je moet ze wel zelf om hulp vragen. 

Alleen beschermengelen die grijpen in (als het je tijd nog niet is) zonder dat je hulp vraagt.

Je krijgt in deze cursus inzichten over welke engel bij je past maar ook over de negen hemelrijken en uitgebreid over de Aartsengelen;

Welke Aartsengelen zijn er. Waar kun je ze voor aanroepen Welke edelsteen hoort bij welke engel. De cursus bestaat uit vele oefeningen, meditaties en rituelen Maar je gaat ook je beschermengel ontmoeten .En nog zoveel meer! Maar ik vertel nog niet alles, want daar kom je achter als je deze mooie cursus gaat volgen. 

Wil jij meer leren over de engelen?

Wil je de kracht van de engelen voelen? Wil jij dagelijks hulp van de engelen? En wil je leren hoe dit moet? Dan is deze cursus echt wat voor jou!

De cursus bestaat uit 15 lessen en de lessen bestaan uit meerdere modules

Je blijft 2 maanden in de Academie zodat je de cursus rustig kunt volgen en herhalen. 

Je kunt een cursus aanvragen door op de groene knop te klikken, maar je mag mij ook een mail sturen mayakrachtsteen@gmail.com

Cursus de kracht van de liefde

Wil jij meer overvloed aantrekken? Overvloed in liefde, geluk, gezondheid en geld?

Wil jij je leven een positieve draai geven? Maar weet je niet hoe? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Want we kunnen het allemaal, iedereen kan manifesteren. Je hele leven is een manifestatie. 

De cursus de kracht van de liefde bestaat uit 7 lessen, opdrachten en affirmaties. 

Na deze cursus heb je meer positiviteit in je leven, meer inzichten en weet je hoe je kunt manifesteren.

Wil jij deze energie meemaken? Geef je dan op via online winkel of stuur mij een mail: mayakrachtsteen@gmail.com

Ik plaats je na ontvangt van betaling in een academie waar je de cursus een maand kunt volgen. 

Alles online en vanuit je eigen huis.

Cursus wat is mijn doel hier op aarde?

Weet jij al wat je hier op aarde mag gaan doen? Doe jij het werk waar je dolgelukkig van wordt? Waar je hart dolgelukkig van wordt? Sta jij elke dag vrolijk op, om vervolgens weer te gaan doen wat je het allerliefste doet? Dan heb jij je roeping gevonden.

Is dit niet het geval, en weet je niet waar je zo ontzettend blij van wordt? Wat nu eigenlijk je roeping is? Dan is deze cursus wat voor jou.

De cursus bestaat uit 11 lessen en opdrachten en affirmaties die je gaat verbinden met je roeping. De cursus is te volgen in een academie en je blijft 1 maand in deze academie, je hebt dus een maand de tijd om deze cursus te volgen en af te ronden. 

 

Je kunt een cursus aanvragen door op de groene knop te klikken, maar je mag mij ook een mail sturen mayakrachtsteen@gmail.com.