Feedback van klanten.

Lieve Maya / Siska
Ik ben via fb in contact met je gekomen. Ik heb een fles met edelstenen erin gekocht tegen stress. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, ik had allemaal lichamelijke klachten ben volop in de medische molen gegaan maar daar kwam niks uit. Ondertussen heb ik Accesbar bij je gehad, dat is zo Fantastisch, de rust die je in je hoofd krijgt om helderder te kunnen denken over alles. Zo kwam ik steeds meer met jou in gesprek (mooi mens die Siska) ik gleed steeds verder af en werd somberder, ik hield niet meer van mezelf, en zag het leven niet echt meer als een mooi iets. Besloten om de cursus terug in je kracht te gaan volgen 10 wk lang. Nou dat was vallen en op staan. Met een lach en een traan. Maar waar ik sta volledig in mijn kracht geen gezondheidsklachten meer, straal en voel me Fantastisch. Ik kan nu tegen mezelf zeggen in de spiegel. Ik hou van jou, ik ben trots op jou topper!! Siska bedankt voor deze mooie reis, ik vlieg nu uit, als een prachtige B(engel) dankzij jou😍
Bedankt voor alles Topper.

Lieve mensen,

Ik heb onlangs mijn certificaat mogen ontvangen van Praktijk Maya Kracht-Steen.

Dit omdat ik de cursus “Terug in je kracht” met goed gevolg hebt afgerond. Deze cursus bestaat uit 2 delen. Ik ben deze cursus begonnen omdat ik er zelf een beetje doorheen zat. Door allerlei situaties in mijn leven. Mijn batterij was leeg. Deze moest weer opgeladen worden. Ik had veel van mijzelf gegeven. Er was geen balans meer. Altijd er zijn voor iemand anders. En dat heb ik met liefde gedaan, en zal ik ook blijven doen. Dat is niet verkeerd, maar ik mag meer om mijzelf denken. Zelfliefde en weer in mijn kracht komen.  Maya Kracht-Steen gaf mij een proefles om te kijken of het wat was voor mij… En ja, ik had het nodig. Ik had Maya Kracht-Steen nodig. Een hele lieve vrouw. We hebben het heel gezellig gehad. Veel gesproken en elkaar leren kennen en toch ook hard werken aan mijzelf. Het is een online cursus. Handig vanwege Corona. Maar ook als de afstand te groot is. En het is een 1 op 1 cursus, heel fijn. Ik ben heel blij met Maya Kracht-Steen. Ik kan het iedereen aanraden. Ik ben nu bezig met nog een cursus van een maand, elke dag een lesje. Een hele liefdevolle cursus. Deze is ook online maar dan via de academie. Deze doe je gewoon zelf op jouw tijd. Maar ze heeft wel meditaties erin opgenomen en hoor je haar stem, Zalig!! Deze cursus heet: De kracht van de liefde.  Wil je meer weten neem dan contact op met Maya Kracht-Steen. Mij heeft het zoveel gedaan. Je krijgt zoveel inzichten en je leert heel veel. Dus wat let je! 

 

Dank je wel lieve Maya. Ik had een zware periode achter de rug, kon er moeilijk uitkomen, jij pikte het op en hebt mij geholpen om weer sterk en positief in het leven te staan. Hoe je het doet, geen idee maar dankbaar ben ik je zeker….. voor altijd een plekje in mijn hart. Dikke kus.

Dankbaar!

Hallo, ik heb bij Maya Kracht steen de cursus terug in je kracht gedaan. Omdat ik zelf dacht dat ik niet in mijn Kracht stond. We kwamen er tijdens de cursus achter dat ik wel in mijn kracht stond, maar dat ik met behulp van Maya Kracht Steen tot andere inzichten moest komen ze heeft mij verder geholpen mijn pad te vinden en daar ben ik haar en haar cursus zeer dankbaar voor. Maya ( Siska) heeft een prettige werkwijze en ze zorgt dat je je enorm op je gemak voelt. Tijdens de lockdown van de corona heb ik een vreselijk last van mijn rug gekregen , Maya ( Siska) zag dat en heeft mij geholpen met een Tachyon antenne die ze voor mij in een sieraad heeft gemaakt. De energie van de Tachyon heeft er voor gezorgd dat ik aanzienlijk minder pijn heb. En daar ben ik ook enorm dankbaar voor. Ik raad iedereen aan die zich niet goed in zijn kracht staat of misschien zoals in mijn geval het nodig heeft om meer inzichten te krijgen een cursus te volgen bij Maya Kracht Steen 

 

Lieve Maya, wat baal ik dat de cursus terug in je kracht deel 2 ook alweer voorbij is. Wat heb ik het als bijzonder ervaren. Deel 1 was al mooi maar deel 2, jeetje wat ga je dan diep in jezelf. En wat een mooie boodschappen kreeg ik steeds van de engelen. En het mooiste heb je voor het laatst bewaard de vlucht op de adelaar en de ontmoeting met mijn overleden moeder en buurman. Ik kan niet anders zeggen heel erg bedankt voor je liefde en wijsheid en wat ben ik blij dat ik deze cursus bij jou heb gedaan. Ik voel me zekerder en ik straal weer. Ik zie de dingen anders en reageer op bepaalde situaties ook anders. Ik heb dingen los kunnen laten. En ben als ware weer herboren. 

Lieve Maya,

Ik wil je super bedanken voor het laatste jaar.
Ik had het allemaal niet zo op hocus pocus, tenminste zo zag ik dat toen.
Dankzij onze lieve vriendin.. kwam ik bij jou uit. Dus ik probeerde mezelf open te stellen.
Ik begon met deel 1 van terug in je kracht, ik zal toen niet lekker in mijn vel.
Eind deel 1 was ik gegroeid maar snel zakte ik terug. Dankzij jou inzet buiten de cursus om kwamen we tot een tussen oplossing, ik kreeg een paar lessen van deel 1 nog eens. Een spoed cursus om mij op de been te houden 🤣🤣.
Toen daagde ik je uit voor een deel 2 want ik was gegroeid maar nog niet helemaal waar ik mag zijn.
En tja achteraf lag het toch echt aan mijzelf dat ik niet groeide 🙈🙈😅 ( ja, eigenwijs is ook wijs 💪💪)
Tussen deel 1 en 2 nog een kleine cursus om mij gefocust te houden en toen was er deel 2.
Ik keek erna uit de focus waar ik al die tijd last van had was er nog.
Dankzij jou is nu na deel 2 het punt wat ik mezelf durf te geven een dikke 9,5.
Mijn focus is ook uitgekomen gelukkig 😇.
Maar met andere woorden je bent een topper en ondanks alles super fijn gezelschap om les van te krijgen.
We hebben gruwelijk veel gelachen!!! Maar tja het groene scherm moest ook bij mij 🤣🤣
Maar vooral bedankt voor je tijd en energie die ik mocht ontvangen ik ben je super dankbaar.

Maya je bent een toppertje 😘
Super bedankt 😇

Vandaag kreeg ik een prachtige reactie op Access Bars. Geweldig! dat ik mensen zo kan helpen! Wat is het toch geweldig wat ik mag doen… Hoe wordt het nog beter dan dit..

Maya ( Siska ) is 3x bij ons thuis geweest om onze dochter van 10 maanden een access bars behandeling te geven.
Onze dochter werd elke ochtend tussen 5/6 uur sochtends huilend wakker en was daarna tot aan een uur of 8 altijd heel erg verdrietig. Ik was zelf 2x bij haar geweest voor een behandeling en zo kwam dit verhaal van ons dochterje ter sprake. Maya  ( Siska) wilde heel graag proberen wat voor ons te beteken. Ze is bij ons thuis geweest en al na de 1e behandeling merkten we verschil, ze werd sochtends niet meer huilend wakker werd. Na de 2e behandeling ging ze zelfs langer slapen en werd ze wakker rond 6.15
Tussen de 2 en 3e behandeling heeft even een poosje gezeten en toen merkten we een kleine terugval waardoor ze sochtends weer wat huilerig was. Nadat ze voor een 3e keer een behandeling heeft gehad word ze nu sinds een paar dagen 7uur sochtends brabbelt wakker met een big smile. Wauw wat een verschil voor ons maar ook zo fijn voor haar 

Lieve Maya,

Dank je wel voor jou hulp, begeleiding en tips. De cursus heeft mij zo goed gedaan. van iemand die de boom al had uitgezocht, maar gelukkig het lef niet had. Door jou ben ik weer volop in het leven en geniet weer van de kleine dingen. Nogmaals zoveel dank. Ik kan je niet genoeg bedanken. Ik hou van je mijn coach mijn reddende engel.

Hoi Maya,

Dankzij jou prachtige cursussen ben ik veel positiever gaan denken sinds 2,5 week voel ik me echt zo goed wat ik al in jaren kwijt was. ik ben je echt heel dankbaar, zonder jou was ik nooit zo ver gekomen. Ik hou je pagina sowieso in de gaten, om misschien ook de volgende cursus te gaan doen! En omdat je een fijn mens bent en ik je moet gaan missen.