Coaching traject

Heb je soms het gevoel dat je niet verder komt in je leven?

Blijf je vaak in bepaalde emoties hangen, en lukt het je niet om deze te veranderen?

Worstel je met een probleem, maar lukt het je niet om een oplossing te vinden.

Heb je geen plezier meer in het leven? Of misschien voel je angst.

Er kunnen allemaal verschillende factoren zijn waardoor het leven niet meer gaat zoals je zou willen.

Misschien heb je al van alles geprobeerd, of heb je het juist zelf geprobeerd omdat je de stap nog niet kunt zetten naar een coach.

Alles begint met een keuze. Elke stap die je zet, maak je een keuze. Het is dus ook een keuze om niet de stap te zetten naar een coach, het is dus ook een keuze om te blijven staan in het leven, waar je nu staat.

Alles begint met een keuze.

Ik heb de keuze gemaakt om jou te willen helpen, om jou te laten groeien. Welk probleem je ook hebt, het is voor mij een uitdaging om je next level te brengen!

 

 

Gratis kennismaking gesprek

Voordat je een coachtraject met mij gaat starten, gaan we elkaar eerst ontmoeten om kennis te maken. Dit kan zowel online via videobellen, online chatten of bij mij in praktijk in Woudsend.

Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik voelen of het klikt tussen ons. Dit is belangrijk voor ons beiden, voor een goed coaching traject.

Daarnaast is een kennismakingsgesprek bedoeld om te kijken of ik als coach iets voor je kan betekenen.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en duurt ongeveer 1 uur..

 

 

Persoonlijke Groei en Emotioneel Welzijn Coachtraject 6 weken

Sta je er niet langer alleen voor. Dit op maat gemaakte programma is speciaal ontworpen om jou te begeleiden naar een betere versie van jezelf. Samen zullen we negatieve emoties achter ons laten, problemen aanpakken en jouw vertrouwen herstellen.

Tijdens dit traject van 6 sessies, variërend van 1 tot 1,5 uur per sessie, zal je profiteren van een werkboek dat je stap voor stap begeleidt, evenals een op maat gemaakte Bachbloesem remedie en een ondersteunend product om je gedurende het traject te helpen. 

Voor dit waardevolle coachtraject betaal je 399,00 euro. 

Innerlijke reis Coachtraject 10 weken

Als je op zoek bent naar een manier om te komen bij jezelf en in je kracht te staan, dan is dit coachtraject iets voor jou. Samen gaan we op reis en ontdekken we wat jouw inzichten zijn. Door bewust te worden van je energie, kun je meer van het leven genieten en betere keuzes maken.

Het is tijd om oude zaken los te laten en ruimte te maken voor nieuwe deuren die voor je opengaan. Je lichaam is je richtingaanwijzer en met dit coachtraject leer je weer naar jezelf te luisteren en de liefde voor jezelf te voelen. Dit zal niet alleen jouw leven veranderen, maar ook dat van anderen om je heen.

Op basis van de Maya Tzolkin kalender krijg je inzichten in jezelf. Het begrijpen van jezelf is de eerste stap om te veranderen. Het zal je bewust maken van je energie en hoe deze je gedrag en beslissingen beïnvloedt.

In het coaching traject zullen we werken aan het loslaten van oude zaken die je belemmeren om vooruit te komen. We zullen ons concentreren op het terugkomen bij jezelf, je eigen lichaam als richtingaanwijzer gebruiken en het ontwikkelen van liefde voor jezelf. Dit zal je helpen om nieuwe doelen voor de toekomst te stellen en te ontdekken waar je echt bij van wordt.

Gedurende 10 afspraken van 1,5 uur, die soms kunnen uitlopen naar 1 uur en 3 kwartier, zullen we aan de slag gaan met coaching gesprekken en oefeningen. Je krijgt positief huiswerk waarmee je je mindset kunt omdraaien naar positief denken. We zullen werken aan het in balans zetten van je chakra`s en aura, zodat je energie weer kan stromen.

Daarnaast zullen we 3 sessies van Soul Body Fusion® gebruiken om traumatische ervaringen in je lichaam op te lossen. Dit zal je helpen om je lichaam en geest te bevrijden van negatieve energie. Je krijgt ook een werkboek waarmee je buiten de sessies om zelf kunt werken aan je persoonlijke groei.

Tot slot, zal je een Bach bloesem remedie ontvangen om je te helpen bij het loslaten van oude zaken. Bachbloesem heeft bewezen effectief te zijn bij het verminderen van angst, stress en negatieve emoties.

Dus, als je op zoek bent naar een transformatie reis om terug in je kracht te komen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Laten we samen de reis maken en de weg vrijmaken voor een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven!

En het beste van alles? Dit alles is beschikbaar voor slecht 798,00!  Je mag de betaling in 1 of 2 termijnen voldoen. Dat is een investering in jezelf die je leven verandert. Denk eens aan alle geweldige mogelijkheden die voor je opengaan wanneer je je innerlijke kracht vindt en begint te leven vanuit je passie en doelen.

Losse Sessies

Wil je een sprankje inspiratie of gewoon even je gedachten laten gaan? Misschien heb je behoefte aan handige tips om verder te groeien. In dat geval ben je van harte welkom voor een  persoonlijke coachingssessie! Voor slechts €75,00 krijg je maar liefst 1,5 uur aan professionele begeleiding. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Investeer in jezelf en neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken. 

Ik bied zowel persoonlijke sessies in mijn praktijk als videobelsessies aan. Kies de optie die het beste bij jou past en we gaan samen aan de slag. Neem contact met mij op om een afspraak te plannen. Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op jouw pad naar groei en verandering.