Maya tzolkin legging

 

Maya Tzolkin Kalender is een eeuwen oude kalender die gemaakt is door de Maya’s

 

De Maya’s waren heel wijs en waren goed in wiskunde en astrologie.

De Maya’s hebben vele kalenders gemaakt maar de Tzolkin is een unieke kalender.

De naam Tzolkin betekend dag telling.

 

De Tzolkin kalender bestaat uit 260 dagen, dit zijn 9 maanden precies de tijd van een nieuw leven.

De Tzolkin heeft 20 dag zegels, en 13 tonen.

Elke dag heeft een zegel en een toon.

 

De Tzolkin heeft ook poortdagen, op deze dagen is de sluier dunner tussen de kosmos en de aarde, de energie is dan zwaarder je kunt deze dagen last hebben van hoofdpijn, slecht slapen of moe en grieperig voelen. Als jij geboren bent op een poort dag dan ben je hoog sensitief.

De kalender bestaat ook uit een midden kolom dan leef je niet in het verleden of in de toekomst maar ben jij geboren op de dag in de midden kolom als je op deze dag bent geboren dan beleef jij je leven heel intens.

 

Elke zegel heeft een familie, door naar je geboortedatum te kijken wie jij bent in de Maya Tzolkin kalender kun je zien welke andere zegels bij jou horen.

 

De familie bestaat uit:

Gids

Ruggensteun

Uitdager

Maatje 

 

Tijdens de leggingen die ik geef kan ik je vertellen wie jij bent in de Maya Tzolkin kalender wat jouw lichte zijde is en wat jou schaduwzijde is maar ook welk levenspad jij bewandelt, hiermee krijg jij inzichten in je leven.

 

Nadat wij jou zegel hebben besproken kunnen we samen gaan kijken op geboortedatum van mensen die dicht bij jou staan, of deze misschien jouw gids, ruggensteun, uitdager of maatje zijn, of dat ze misschien jou begeleiden in jouw levenspad.

 

De Maya Tzolkin Kalender geeft jou zoveel inzichten en duidelijkheid.

 

Wil jij meer weten over de Maya Tzokin Kalender en wil jij inzichten? 

Via de online winkel kun je een verslag op mail aanvragen of een afspraak maken in mijn praktijk voor een Maya Tzolkin reading