Weeklegging

Mocht je een persoonlijke Tarot, Engelen of Maya legging willen ontvangen? Stuur mij dan een mail: mayakrachtsteen@gmail.com.

Wil je een persoonlijke jaarlegging ontvangen over het jaar 2021 stuur mij dan een mail voor meer informatie. E-mail: mayakrachtsteen@gmail.com

Weekvoorspelling 7 juni t/m 13 juni

Mochten de voorspelling je niet aanspreken dan is deze boodschap niet voor jou bedoeld. Soms kan de energie wat langer doorstromen dan een week.

Aardetekens Steenbok, Stier, Maagd

Je gaat deze week dingen achter je laten maar voordat dit gebeurt moet je eerst nog wat lossen eindjes aan elkaar verbinden. Je bent al zover gekomen dat je deze obstakel ook gaat overwinnen. Heb vertrouwen in jezelf en geloof in jezelf. Ook mag je deze week eens gaat kijken wat je emotioneel en fysiek verder nog mag gaan afsluiten.

Luchttekens: Waterman, Tweelingen, Weegschaal

Het kan deze week een stormige week voor je gaan worden. Een week van chaos en conflicten. Een negatieve sfeer. Er kunnen deze week onenigheden ontstaan. Een onverwachte gebeurtenis. Plannen die je had mislukken. Maar het kan ook staan voor ontslag, verraad, slapeloze nachten, angst, stress (examenstress) maar weet dat na chaos ook nieuwe mooie dingen ontstaan want ik zie ook in de kaarten dat je gaat werken aan iets nieuws een nieuwe opleiding, nieuw werk, nieuw vak gaan leren. Een nieuwe fase in je leven.

Vuurtekens: Ram, Leeuw, Boogschutter

Deze week ga je door een periode van vooruitgang. Je hebt misschien niet gekregen wat je wilde maar je vindt het ook wel best en je wilt nu vooruit. Er is een verandering in je leven gekomen. Dit kan zijn dat je bent gegroeid, een nieuw leven hebt enz. enz. En de verandering gaat deze week doorzetten. Je voelt je ambitieus en je bent ontspannen. Het kan ook zijn dat je zwanger bent en dat je er volop van geniet.

Watertekens: Vissen, Schorpioen, Kreeft

De week staat in het teken van geluk, overvloed en nieuwe kansen. Een mooie week! Een week van gezelligheid en plezier. Het kan ook zijn dat je besloten hebt een nieuwe richting in te gaan slaan. Dat je nieuwe ideeën wilt uitwerken. Ga ervoor want deze week staat ook voor groei. Er kan een nieuwe relatie op je pad komen. Materieel geluk een week van vruchtbaarheid en roem. Geniet ervan zou ik zeggen.

 Weekvoorspelling 31 mei t/m 6 juni

Mochten de voorspelling je niet aanspreken dan is deze boodschap niet voor jou bedoeld. Soms kan de energie wat langer doorstromen dan een week.

Aardetekens Steenbok, Stier, Maagd

Nieuw begin. Je bent of gaat beginnen aan een nieuw begin. Je hebt een zware periode achter je gelaten of je gaat het achter je laten en nu is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in de toekomst. Dat er weer mooie dingen op je pad gaan komen. Dat je weer in evenwicht zal komen want je was een tijdje uit balans. Op je pad zal je veel tekens krijgen van het universum, overleden personen of van engelen. Maar omdat je een aardeteken bent geloof je dit niet gelijk en denk je vaak “het zal wel” je wilt tastbare dingen hebben. Maar vertrouw erop dat het universum, de engelen of overleden personen jou helpen op je nieuwe levenspad. Let maar eens op tekens. Een teken kan in een vorm van muziek zijn, veren die op je pad komen, lichten die aan en uit gaan, of dieren kunnen ook tekens zijn. De kaarten zeggen dat je deze week ook beslissingen mag gaan nemen. Misschien wil je wel iets nieuws gaan leren. Als dat het geval is zal het een succes gaan worden. Je gaat een nieuwe mooie tijd tegemoet en heb daar vooral veel vertrouwen in.

Luchttekens: Waterman, Tweelingen, Weegschaal

De week kan er een verandering plaats gaan vinden. Dit kan een onverwachte en een verwachte verandering zijn. Het kan angstig voor je zijn. Het maakt je onzeker, je vindt het eigenlijk best eng om de stap te gaan maken. Je gaat oude dingen achter je laten en je gaat een nieuw terrein betreden. En dat is best spannend om oude vertrouwde zaken los te laten en nieuwe onzekere wegen te gaan bewandelen. Maar het is nu de tijd om deze stappen te gaan ondernemen. Deze week ga je ook dingen overwinnen. Misschien vind je het nu wel de tijd om aan je angsten/fobieën te gaan werken en schakel je deze week de hulp in van een therapeut. Je mag die angsten los gaan laten zodat er rust komt, evenwicht. Maar deze kaarten staan voor veel meer dingen zoals een verhuizing, ontslag, nieuwe relatie, of verbreken van relaties en verandering van beroep.

Vuurtekens: Ram, Leeuw, Boogschutter

Evenwicht dat is voor jou belangrijk! Het is nu voor jou belangrijk om een strategie te bedenken hoe jij weer volledig in balans kunt komen lichamelijk en geestelijk. Want je wilt vooruitgang, maar voordat je vooruit kunt moet je lichaam helemaal in balans zijn. Dus neem de tijd! Je moet niet te snel willen. Je kunt wel alvast plannen gaan maken wat je kunt doen als je lichaam weer helemaal in balans is. Je gaat over een tijdje ook grote stappen vooruit maken. Mocht je voor examens staan? Laat dan twijfels die je hebt achter je want je gaat de examens halen. Deze kaarten staan ook voor verhuizing, vreugde, krachten, leggeven en nieuwe relatie.

Watertekens: Vissen, Kreeft, Schorpioen

Jij hebt deze week alle reden om optimistisch te zijn. Er zijn mooie dingen op komst en daar kun je nu alvast helemaal van gaan genieten. De zon schijnt buiten maar ook de zon in jou. Je voelt je blij en gelukkig en je hebt het gevoel dat je alles bereikt hebt wat je wilde. Deze week kunnen er verrassende dingen op je pad komen. Dingen waar je al van droomde. Maar je kunt deze week ook voor keuzes komen te staan. Luister dan naar je hart en neem een bewuste keuze. Je bent gegroeid de afgelopen tijd en nu sta je daar waar je altijd heen wilde. Geniet ervan! 

Weekvoorspelling: 24- 30 mei 2021

Mocht het je niet aanspreken? Dan is deze boodschap niet voor jou bedoeld.

Aardetekens: Steenbok, Stier, Maagd

Op dit moment zit je in een verandering. Je bent op een eindpunt gekomen van iets. Je start een nieuwe cyclus in je leven en je mag het oude bekende achter je gaan laten. Je kijkt nog graag terug naar die goede oude tijd maar het zal zo nooit meer gaan worden. Het oude is geweest en je mag je nu gaan focussen op een nieuw begin. Heb je moeite om aan het nieuwe te beginnen? Dan is het verstandig om even je leven van een afstandje te gaan nemen. Kijk eens wat je plek op dit moment op aarde is. En welk doel heb je op dit moment, waar wil je heen? En hoe wil je het anders gaan doen?

Luchttekens: Waterman, Tweelingen, Weegschaal:

Deze week zal staan in het teken van groei. Groei op het gebied van werk maar het kan ook staan voor persoonlijke groei. Mocht je deze week voor examens staan dan zal dit een succes gaan worden. Op het gebied van geld komt er deze week ook groei. En mocht je bezig zijn een ander vak te gaan leren, dit zal een succes gaan worden. Een week met goede en mooie vooruitzichten. Wensen die vervuld gaan worden. Een week van vreugde en je zal een positieve energie uitstralen.

Vuurtekens: Ram, leeuw, Boogschutter:

Je staat aan het einde van een reis en je bent nog niet aan het nieuwe begonnen. Deze week ga je al stap voor stap afscheid nemen van oude zaken. En dat doe je met pijn in je hart. Wees blij met de ervaringen tot nu toe. Onthoud dat je ervan geleerd hebt. Maar het is nu tijd om nieuwe dingen te ondervinden en een nieuwe manier van zijn. Als je “oude” zaken los gaat laten dan komt er een mooie gelukkige tijd aan. Maar doe het stap voor stap.

Watertekens: Vissen, Kreeft, Schorpioen

Je hebt een tijdje op iets gewacht wat je best wel frustreerde. Je had het gevoel dat er geen vooruitgang in kwam. Maar je hebt er wel volledig vertrouwen in gehad dat het zou gebeuren, alleen wanneer? Je geduld is op de proef gesteld en nu komt er weer vooruitgang in. Deze week kan er plotseling iets gebeuren waar je al een tijdje op wacht. Je wachten wordt beloond. Mocht je deze week voor beslissingen staan? Luister dan goed naar je innerlijke stem, jij weet heel goed wat goed voor je is. 

Weeklegging 17 t/m 23 mei

Aardetekens: Steenbok, Stier en Maagd:

Deze week mag jij het heft in eigen handen gaan nemen. Heb zelfvertrouwen er kunnen nieuwe opwindende mogelijkheden voor je komen. Je kunt deze week last van je rug of spierpijn hebben. Neem dan even een rust periode. Je weet zelf waar het vandaan kan komen. Er staan nieuwe dingen voor je klaar. Een nieuw begin. Een nieuwe vriendschap kan er op je pad komen. Een betrouwbare vriendschap of een bestaande vriendschap die nieuwe leven krijgt.

Luchttekens: Waterman, Tweelingen, Weegschaal

Deze week kun je een beslissende stap gaan nemen. Dit zal een bevrijding voor je zijn. Het kan een vertrek zijn, of een belangrijke kwestie die je gaat overwinnen. Er komen nieuwe kansen. Een verzoening, Belangrijk gesprek. Op werkgebied, positieve sollicitaties, een fijne en goede werkomgeving. Je mag nog even volhouden. Want je gaat obstakels overwinnen.

Vuurtekens: Ram, Leeuw, Boogschutter

Geduld, Meditatie, rust dat zijn deze week de belangrijkste dingen. Langzaam zal je gaan groeien. Je staat aan het begin van iets, wat nog even tijd nodig heeft. Geduld is daarom belangrijk. Soms heb je het gevoel dat het een oneindig verhaal is. Maar neem je rust en sluit de dingen uit het verleden af. Laat het los want je leeft nu in het heden en je mag door naar de toekomst. Het verleden is daarom niet meer belangrijk. Luister naar je hart, voel de liefde voor jezelf. Wees dankbaar en blij wat je allemaal al hebt bereikt en kijk vooruit.

Watertekens: Vissen, kreeft, schorpioen

Waar ben je onzeker over? Er kan een onverwachte verandering komen. Iets wat je niet had verwacht, misschien was je er al angstig voor. Het is tijd voor nieuwe inzichten. Het kan gaan om werk, huwelijk, relatie, contract of een afspraak. Luister naar je gevoel dan weet je welke stappen je mag gaan zetten. Het kan zowel positief zijn als negatief. Neem even een stapje terug om vervolgens beter inzichten te krijgen. 

Iets verlaat maar alsnog een algemene weeklegging.

12-16 mei:

We zijn deze week ook gestart in het gele zaad levenspad. Een levenspad met 10 poortdagen. Die dagen is de verbinding met de kosmos sterker. Het gele zaad levenspad is het pad van groei. Je mag de zaadjes planten en dan rustig afwachten wanneer je mag gaan oogsten. Maar misschien heb je in het verleden al de zaadjes geplant en is het nu de juiste tijd om te gaan oogsten. Misschien weet je nog niet wat het juiste pad is, je mag het gaan ontdekken. Durf te groeien.

Daarbij heb ik vandaag tarotkaarten gelegd en die sluiten hier wel heel mooi bij aan. Misschien heb je nog een onrustig gevoel en wil je graag naar rust. Wat corona betreft zijn we er allemaal wel klaar mee en willen we dit achter ons laten. Er zijn nog vele erg angstig, wat gaat er allemaal nog gebeuren. Komt er een corona paspoort of gaan we ooit weer naar het “normaal” Of kan dit alleen als we een vaccin nemen. We weten het nu nog niet. En dat is het pad van angst. Ik krijg daarbij de kaart “volhouden” ik denk, en dat gevoel heb ik ook dat we nog even moeten volhouden.

Volhouden dus en volg je gevoel bij welke keuze je ook moet maken. Jij weet wat het beste is voor jou en maak dan ook vanuit je hart een keuze. Niemand anders kan dit voor je doen.

De maand voorspeling Mei 2021

Aardetekens: Steenbok, Stier en Maagd

Het zal een fijne maand worden. Een maand van geluk en dankbaarheid. Je hebt iets bereikt of gekregen en dat is heel belangrijk voor je. Het maakt je gelukkig en blij. Je mag deze vreugde ook delen met anderen deze maand. Op financieel gebied zal het deze maand ook beter gaan. Er komen leuke dingen op je pad. Op werk gebied mag je nog wat geduld hebben. Het is allemaal nog wat onzeker en je vindt het allemaal ook best nog wat spannend. Maar heb geduld, want je gaat een productieve en verrijkende tijd in waarin je allerlei mogelijkheden worden aangeboden. Maar om er gebruik van te kunnen maken moet je er tijd in steken, je ervaringen en je capaciteiten inbrengen en met hart en ziel doen waar je voor hebt gekozen en in verder wilt gaan.

Luchttekens: Waterman, Tweelingen, Weegschaal

Je staat op dit moment op een nieuw punt in je leven. Je bent omhooggeklommen en nu mag je je leven opnieuw bekijken. Je hebt na een onzekere periode weer vaste grond onder je voeten gekregen en waar wil je nu heen? Heb je vertrouwen in de toekomst? Je mag meer gaan schitteren, je mag je veel meer gaan laten zien. Creëer je mooiste leven want dat kun jij! Op financieel gebied komt er vooruitgang. Je mag nu veel meer gaan genieten van het leven. Je mag nieuwe ervaringen op gaan doen Op werkgebied wil je graag verder leren. Je wilt verder groeien. Misschien omdat je onafhankelijk wilt zijn. Als je meer gaat leren heb je meer kansen en ben je niet meer afhankelijk van het werk wat je nu doet.

Vuurtekens: Ram, Leeuw, Boogschutter

Je hebt zoveel dromen dat het je in verwarring kan maken. Je kunt geen keuze meer maken. Deze maand mag je eens gaan voor 1 doel, wat zou je dolgraag willen? Focus je daarop en zend deze wens uit naar het universum en heb volop vertrouwen dat het zal gaan gebeuren. Voel de vreugde, voel de liefde voor als je wens zal uitkomen, want deze energie stuur jij naar het universum. Op financieel gebied houd je van zekerheid. Je vindt het belangrijk om je doelen te behalen. Kijk eens of dit wel realistische is en dat het je niet te veel beperkt. Op werkgebied zie ik een periode van vrede. Je bent gemotiveerd en je zult projecten succes vol afronden.

Watertekens: Vissen, Schorpioen en Kreeft

Je hebt misschien een tijdje het gevoel gehad dat de dingen niet zo liepen zoals je wilde. Iets duurde lang of te lang voor je. Misschien ben je niet helemaal duidelijk geweest tegen je omgeving. Maar in de maand mei zal datgene naar je toe komen waar je naar verlangt. Het heeft even geduurd maar je hebt het overwonnen! En nu lekker ervan gaan genieten. Op financieel gebied heb je ook een tijdje vastgezeten er kwam geen vooruitgang maar nu mag het weer gaan stromen. Het zal eruit stromen deze maand maar manifesteer dan ook weer dat het weer binnenstroomt. Geld is energie en energie mag stromen. Op werkgebied zie ik dat je een beetje koppig bent deze maand. Waar wil je aan vasthouden? 

Weeklegging 26 april tot 3 mei

Mocht je de boodschap je niet aanspreken dan is deze niet voor jou bedoeld.

Sterrenbeeld Ram of ascendant Ram:

Je bent deze week enthousiast om aan iets nieuws te beginnen. Je kunt eigenlijk niet wachten je wilt zo snel mogelijk eraan beginnen. Het is een passie. Maar op een of andere manier zijn er nog wat dingen die iets tegenhouden. Heb geduld je zal het overwinnen.

Kernwoorden: evenwicht, keuzes, rechtvaardig, geduld, creativiteit, manifesteren, creëren.

Sterrenbeeld Leeuw of ascendant Leeuw:

Deze week kan er iets nieuws op je pad komen. Je staat aan het begin van iets nieuws. Dit kan zijn dat je een nieuw vak gaat leren, een nieuwe functie krijgt, of nieuwe taken. Het is iets wat goede vooruitzichten heeft en het maakt je blij. Er komen nieuwe mogelijkheden op je pad, wat het ook mag zijn, geniet ervan.

Kernwoorden: losmaken, transformatie, nieuwe koers varen, (innerlijke) reizen.

Sterrenbeeld Boogschutter of ascendant Boogschutter:

Heb je wat tegenslagen de laatste tijd gehad? Na een moeilijke periode ga je nu weer vooruit. Je hebt een beproeving met succes doorstaan. Er komt dus weer groei. Dit kan een nieuwe relatie zijn, promotie of je mag wat gaan leren. Heb vertrouwen in jezelf! Je wilt graag meer zekerheid en als je vertrouwen hebt kan er binnenkort iets gebeuren wat je zekerheid gaat geven.

Kernwoorden: nieuw leven, herstel, leren, financiën, succes, nieuwe relatie, trouwen, zekerheid.

Sterrenbeeld Steenbok of ascendant Steenbok:

Deze heb je het zwaar. Je hebt angst en voelt je opgesloten. Je hebt het idee dat je niet vooruitkomt en dat je stilstaat. Ga eens kijken waarom je niet vooruitkomt? En waarom je stilstaat? Het kan ook zijn dat er deze week iemand weer bij je terug gaat komen. Er is een lange tijd van rust geweest en nu zoekt diegene weer contact.

Kernwoorden: verwarring, chaos, inzichten, conflict.

Sterrenbeeld Maagd of ascendant maagd:

Deze week kunnen er allemaal dingen op je af komen waartegen jij je moet weren of waar je mee aan de slag moet. Je moet jezelf staande zien te houden. En dit voelt als een strijd. Maar je kunt dit nu veel beter aan omdat je sterker bent geworden. Het is ook belangrijk dat je bij je standpunt blijft.

Kernwoorden: Standpunt, volhouden, strijd, kracht, vriendelijk, handelen.

Sterrenbeeld Stier of ascendant stier:

Dit wordt een mooie week voor de Stier. Een week van succes, winst. Er kan deze week zomaar iets financieels naar je toekomen. En op liefdesgebied kun je de “ware” tegenkomen als je single bent. Op alle fronten een mooie week, geniet ervan.

Kernwoorden: geluk, geld, liefde, succes, luxe, innerlijke en uiterlijke verrijking.

Sterrenbeeld Schorpioen of ascendant schorpioen:

Je mag deze week laten zien wat je kan. Je hebt veel geleerd en nu is het tijd voor actie. Laat maar eens zien wat je in huis hebt. Mocht je deze week examens hebben dan worden deze gehaald. Er kan deze week een opleving komen in een relatie, financiële groei, begin van een relatie, of promotie.

Kernwoorden: Groei, succes, examens worden behaald, promotie, stabiliteit, betrouwbaar, vriendschap.

Sterrenbeeld Kreeft of ascendant kreeft:

Jij wilt deze week te veel op het werk doorgaan. Je kunt niet stoppen omdat je denkt dat dan alles gaat “instorten” Ook kan het zijn dat jij wilt vasthouden aan iets, dit kan met je verleden te maken hebben. Laat los! Zowel het 1e stukje van je werk als van het verleden, laat het los! Ga dingen afronden en blijf er niet in “hangen”.

Kernwoorden: werk, verleden, strijd, loslaten, klaar is klaar, vasthouden.

Sterrenbeeld Vissen of ascendant Vissen:

Deze week zit jij lekker in je vel. Je gaat mee met de stroom van het leven. Nieuwe projecten slagen en dromen komen uit. Je geniet van het leven en je gaat lekker je gang. Er kan nog wel een emotionele kwestie komen maar luister dan naar je gevoel.

Kernwoorden: emotionele kwestie, voldoening, vervulling, genieten, harmonie, verliefd, overvloed.

Sterrenbeeld Tweelingen of ascendant Tweelingen:

Je bent aan het einde gekomen van een cyclus. Er staan nieuwe kansen op jou te wachten. Het is nu aan jou of je deze kansen wilt gaan grijpen. Er komt ook een verzoening deze week. In ieder geval kan het een positieve week worden.

Kernwoorden: einde, nieuw begin, succes, positieve verandering, voldoening, kansen, verzoening.

Sterrenbeeld Waterman of ascendant Waterman:

Wil je een nieuw begin? Laat dan oude zaken los. Pas als je het oude loslaat kun je nieuwe bruggen slaan voor het nieuwe. Er kan deze week ook een verhuizing plaats vinden.

Kernwoorden: oude loslaten, afscheid, nieuw begin, verhuizing, pijn.

Sterrenbeeld Weegschaal of ascendant Weegschaal:

Deze week kun je een onenigheid hebben. Plannen en projecten kunnen stuk lopen. Een onverwachte gebeurtenis. Ruzie of scheiding. Een week om snel te vergeten.

Kernwoorden: ruzie, onenigheid, mislukken, scheiding, gevecht.

Weeklegging 13-18 april

Mocht het je niet aanspreken dan is deze boodschap niet voor jou.

Watertekens: Schorpioen, Kreeft, Vissen.

Je hebt het deze week zwaar. Je voelt je somber en terneergeslagen. Dit komt omdat je veel te veel van jezelf vraagt. Je neemt zoveel verantwoordelijkheid op je dat het je allemaal even te veel wordt. Je hoeft niet alles en iedereen op je schouders te dragen. Laat dingen van anderen los, of deel je zorgen met anderen want je hoeft niet alles in je eentje te dragen. Het is nu belangrijk voor je om even een stapje terug te gaan doen en je rust te nemen. Neem vrij en bevrijd je van de zaken die je opeisen, zoals doelstellingen, takenlijstjes en andere dingen. Gewoon even niets. Geen verplichtingen.

Kernwoorden: Stress, moed, kracht, hulp, rust, meditatie, Jaloezie en afgunst, uitputting, rug, spieren.

Vuurtekens: Boogschutter, Leeuw, ram

Je mag deze week naar je innerlijke stem gaan luisteren. Ben jij bereid om je roeping te volgen? Misschien zit je op dit moment in een periode wat chaotisch is, maar vanuit chaos kan er een nieuw begin ontstaan. Misschien heb je wel het gevoel dat de tijd tikt en word je daar nerveus van. Alles komt precies op de juiste tijd wanneer jij er klaar voor bent en de juiste keuzes maakt.

Kernwoorden: innerlijke stem, nieuw begin, chaos, roeping, geen overzicht, kopzorgen

Aardetekens: Steenbok, Stier, Maagd

Jij mag deze week vertrouwen hebben in de dingen die op je pad gaan komen. Je mag gaan genieten van de zonnige kant van het leven. Je mag weer positief zijn na een moeilijke periode. Na regen komt zonneschijn. Je krijgt deze week duidelijkheid dat je angsten en zorgen overwint. Deze week ga je ook nieuwe mensen ontmoeten waar jij je fijn bij voelt. Deze personen kunnen je verder helpen om aan iets nieuws te beginnen of je doel wat je voor ogen hebt te bereiken.

Kernwoorden: Geluk, nieuwe contacten, na regen komt zonneschijn, Liefde, harmonie, vreugde

Luchttekens: Waterman, Tweelingen, weegschaal

Je hebt het gevoel dat je deze week moet strijden. Dit kan iets zijn uit je verleden wat ineens weer om de hoek komt kijken. Je bent daarom erg voorzichtig want je wilt datgene niet nogmaals gaan meemaken. Maar misschien is dit het moment omdat gene los te gaan laten? Anders blijf je erover struikelen. Durf naar je hart te luisteren welke stappen je nu mag gaan zetten. Krijg inzichten en neem je tijd om de juiste stappen te gaan zetten.

Kernwoorden: Oude herinneringen, voorzichtig, pijn, inzichten, optimisme, succes.