Aartsengel Jophiël

 
 

Aartsengel Jofiël

Jofiël betekend de schoonheid van god.

Dit geeft al aan dat ze een stralende aanwezigheid heeft. Deze liefdevolle Aartsengel straalt een roze energie uit die direct contact maakt met je hartchakra. Ze helpt je om negativiteit los te laten en positiviteit te laten stromen.

Ook helpt ze je om chaos in je leven op te ruimen want verstoorde energie kan voor negatieve energie zorgen. Ze kan je dus helpen met je huis en blokkades op te ruimen.

Ook helpt ze je om een betere focus bij een examen te hebben of als je aan nieuwe projecten gaat werken.

Positieve gedachten zijn belangrijk om een positief leven te leiden, Aartsengel Jofiël helpt je hierbij om je inzichten te geven.

Heb je een creatieve ziel? Of ben je een kunstenaar vraag dan Jofiël om je te helpen met de uitwerking.

Als je te druk bent in je hoofd en een nieuw idee kun je niet uitwerken, dan kan het zijn dat je niet goed geaard bent. Je hebt dan wel plannen, maar die blijven in je hoofd zitten. Jofiël helpt je om je ideeën te laten stromen.

Als je hulp van Aartsengel Jofiël wilt ontvangen doe dan de volgende oefening:

Ga zitten op een stoel en sluit je ogen. Ga met je gedachten naar je kruinchakra en laat stralend roze energie via je kruin binnen stromen, laat deze energie stromen naar je hart en voel de liefde. Door je frequentie te verhogen breng je meer positiviteit in je leven en meer schoonheid in de wereld.

Kleur Roze

Edelsteen: Citrien

Energie: vrouwelijk