Aartsengel Chamuel:

 

Chamuel is een rustige vriendelijke engel, een trouwere metgezel zal je niet vinden. Een engel die je helpt vrede te vinden. Hij zal altijd bij je zijn als je daarom vraagt. Als je de vrede mist, in jezelf of in de wereld om je heen dan helpt hij je graag. Zijn energie is heel zacht en straalt rust uit zodat al je zorgen gelijk naar de achtergrond verdwijnen.

Aartsengel Chamuel helpt je om in rust je pad te vinden en de juiste keuze te maken. Te kiezen voor geluk en gezondheid in plaats van angst en zorgen. Hij helpt je om de liefde weer te vinden voor jezelf en voor de mensen om je heen. Hij geeft je kracht en verbindt je met de kracht van de liefde, helpt je om je trillingsfrequentie te verhogen en relaties te herstellen.

Hij kan je ook helpen alles weer te vinden waar je naar opzoek bent. Dit kan van alles zijn van partner naar het juiste werk of een woning maar hij kan je ook helpen sleutels te vinden of een sieraad die je kwijt bent. Overal kan hij je bij helpen wat je kwijt bent.

Aartsengel Chamuel wil je graag helpen hij komt ook direct als je hem om hulp vraagt.

Als je hulp van Aartsengel Chamuel wilt ontvangen spreek dan de volgende zin (nen) uit:

Aartsengel Chamuel, Ik heb je hulp nodig om de stress en de zorgen bij mij weg te nemen en alleen maar de liefde te voelen.

Aartsengel Chamuel, ik heb je hulp nodig help mij belangrijke dingen in het leven te vinden, zoals een nieuwe liefde of een nieuwe baan, woning.

Kleur: Licht groen

Edelsteen: Aventurijn, groene fluoriet