Aartsengel Gabriel

De naam Gabriel betekend “God is mijn kracht” hij kan je o.a. helpen met spiritueel ontwaken. Gabriel staat bekend als de boodschapper van god.

Gabriël staat bekend om haar koperkleurige trompet die symbool staat voor de boodschappen die Gabriël met ons deelt. Gabriël heeft een zachte liefdevolle energie daarom is het ook niet altijd duidelijk of Gabriël een vrouwelijke of mannelijke Aartsengel is.

Wanneer je Aartsengel Gabriël om hulp vraagt zal ze je dan ook gelijk in verbinding brengen met haar krachtige, liefdevolle energie, waardoor je gelijk merkt dat je in je kracht komt te staan.

Je kunt Aartsengel Gabriël om hulp vragen als je kinderen begeleid en helpt. Daarnaast helpt Aartsengel Gabriël je ook als je probeert zwanger te raken, of alles wat daar mee te maken heeft. Ook helpt Gabriël bij adoptie of vruchtbaarheidsprogamma`s in een ziekenhuis. Aartsengel Gabriël zal (aanstaande) ouders ook steunen wanneer ze haar om hulp vragen bij opvoeden van kinderen. Haar taak is dus gericht op het kind.

Aartsengel kan je ook helpen beter te communiceren. Ze helpt je bij communicatieproblemen met vrienden, familie, collega`s of geliefde.

Aartsengel Gabriel communiceert vaak via dromen, op die manier brengt ze je boodschappen vanuit de andere wereld.

Als je hulp van Aartsengel Gabriël bij de opvoeding wilt, spreek dan de volgende zin uit:

Aartsengel Gabriël, Kom alstublieft tot me omdat ik je hulp nodig heb bij de opvoeding van

(…Naam) (en) Breng mij alstublieft de antwoorden of oplossingen in mijn dromen of gedachten.

Of help mij de kracht in mezelf te vinden zodat ik kan bijdragen aan het schijnen van licht op onze wereld.

Of help mij zwanger te worden.

Of help mij bij een adoptieprocedure.

Dank je wel.

 

Kleur: Koper.

Als je Gabriël om hulp hebt gevraagd of haar hebt uitgenodigd en je ziet vonken van koper licht, dan weet je dat ze in de buurt is.

Element: Water

Edelstenen: carneool, Jaspis (helpt ook bij zwangerschap) Robijn en maansteen.