Aartsengel Raphael

Raphael is de machtige helende engel: zijn naam betekend Goddelijke geneesheer.

Het is zijn taak om troost en genezing te brengen voor iedereen die op zijn pad verdwaald is. Hij stelt mensen die medische hulp nodig hebben bij te staan. Raphael is het hooft van de beschermengelen.

Zijn zachte energie is altijd op zoek naar evenwicht en deze energie vervult onze harten met vernieuwde inzichten. Genezing van het lichaam is nauw verbonden met genezing van het hart en Raphael verschaft ze allebei. Hij helpt ons om de liefde weer in ons hart te voelen door je hart te helen.

Aartsengel Raphael zijn helende energie kun je waarnemen door de lichtgroen tot mosgroene lichtstraal.

Je kunt Aartsengel Raphael om hulp vragen als je voor een operatie staat, hij zal je dan bijstaan tijdens de operatie. Maar je kunt hem ook oproepen bij voor hulp bij je kinderen. Als je kind pijn heeft na een val kun je Aartsengel Raphael om hulp vragen om de pijn weg te halen. Maar je kunt ook Aartsengel vragen tijdens een ziekteproces, een griep kan verlicht worden door hulp van Aartsengel Raphael.

Ook kun je Aartsengel Raphael oproepen als je iemand in je omgeving genezing nodig heeft. Je kunt hem dan vragen om iemand anders te genezen, maar niet tegen de vrije wil van deze persoon handelen. Als deze persoon de spirituele genezing dus niet wil ontvangen kan men ze niet dwingen. Vraag dus altijd om toestemming aan de persoon.

Als je hulp van Aartsengel Raphael bij je eigen genezing wilt spreek dan de volgende zin uit:

Aartsengel Raphael, kom alstublieft tot me omdat ik je genezende energie nu nodig heb. Laat mij alstublieft voelen hoe je liefde en genezende energie door mijn lichaam stroomt.

Als je Raphael roept om anderen te genezen zeg je :

Aartsengel Raphael, ik vraag je om je genezende straal naar ( naam v/d persoon) te sturen, om het hem/haar mogelijk te maken een gezond leven, vrij van pijn en verwondingen te leiden.

 

Kleur: Smaragd groen

Element: lucht

Edelstenen: Smaragd, Aventurijn