Aartsengel Michael

Aartsengel Michael is een leider onder de aartsengelen. Zijn naam betekend “hij die is als god” Hij is een machtige beschermer en opperbevelhebber van alle engelen. Een van zijn taken is om de mensen op aarde te bevrijden van angsten. Michael zijn taak is ook om lichtwerkers te beschermen en inspiratie te geven. Zijn energie is helder en vol kracht.

Aartsengel Michael kan je helpen om apparaten weer soepel te laten lopen. Hij kan je helpen om je levensdoel te vinden.

Zijn aanwezigheid kun je herkennen door een blauwe kleur of blauwe stippen maar ook kun je het voelen zijn energie voelt alsof je het ontzettend warm krijgt, alsof je een opvlieger krijgt.

Je kunt Aartsengel Michael oproepen als je bescherming nodig hebt als jij je onveilig voelt of in gevaar verkeerd. Als je hem vraagt om je te helpen dan zal je dit voelen doordat al je angsten gelijk verdwijnen. Je voelt je dan weer veilig. Je kunt hem oproepen tijdens een auto, boot, trein of bus rit je hoeft het alleen maar te vragen.

Lieve Aartsengel Michael bescherm mij via mijn auto, bus of trein rit. Dank je wel.

Je kunt Aartsengel Michael oproepen om je bezittingen te beschermen.

Lieve Aartsengel Michael bewaak alsjeblieft mijn huis en al mijn bezittingen.

Weet je niet welk levensdoel je hebt en wil je graag inzichten? Ook dan kun je Aartsengel Michael vragen je inzichten te geven.

Lieve aartsengel Michael, welke veranderingen zou je graag zien in mijn leven. Help mij alsjeblieft om mijn pad te vinden van mijn levensdoel.

Aartsengel Michael kan je ook helpen om koorden, verbindingen te verbreken met andere personen het is belangrijk om deze koorden en verbindingen door te snijden want dat geeft je vrijheid. Aartsengel Michael staat bekend om zijn gouden zwaard en hij kan met zijn gouden zwaard jouw helpen om die verbindingen door te snijden.

Ook kun je nog geloften en eden uit vorige levens hebben. Ook deze geloften en eden kan Aartsengel Michael voor je doorsnijden met zijn gouden zwaard.

Het is ook belangrijk om koorden, verbindingen, eden of beloftes door te laten snijden door Aartsengel Michael want je weet nooit welke eden, beloftes je hebt afgesproken in vorige levens. Misschien heb je wel een eed afgelegd dat je altijd je partner zal gehoorzamen en blijf jij nu in een relatie of huwelijk ook al is er geen huwelijk meer. Of hebt je altijd buikpijn, hoofdpijn of ben je ontzettend moe en zijn deze klachten via iemand anders waar jij nog verbindingen, koorden mee hebt.

 

Locatie: Paradise valley, Banff, Canada

Kleur: Kobalt blauw, rood, geel

Sterrenbeeld: Leeuw