Engelen brief schrijven en manifesteren

 
 

Engelen brief schrijven

Wanneer je liefdevolle wensen hebt en deze graag vervuld ziet, dan kun je een engelenbrief schrijven aan je persoonlijke beschermengel die je hebt ontmoet tijdens de meditatie ontmoet je beschermengel.

Een engelenbrief schrijf je niet zomaar, er zijn bepaalde regels waar je op moet letten, anders kunnen er dingen gebeuren die niet gepland waren, of krijg je precies het tegenovergestelde.

Je kunt alles vragen.

Waarover kun je schrijven in een engelenbrief:

– Angsten

– Geldzorgen

– Relatieproblemen

– Niet gelukkig zijn

– Eenzaamheid

– Relatie

– Verslavingen

– De liefde voelen in je hart

– Je levenspad vinden

– Examenvrees

– Ziektes

– Veranderen van beroep

– Alles op het gebied van je leven, materiëler en lichamelijk vlak moeilijk is.

Er zijn bepaalde woorden en strekkingen die je beter niet kunt zetten in je engelenbrief, bijvoorbeeld het woord NIET, KWIJT.

Als je bijvoorbeeld dat je iets NIET meer wilt hebben zal je het wel krijgen. Het woord NIET kennen ze niet in het universum. Dus als je schrijft ik wil NIET meer negatieve energie ontvangen dan schrijf je: ik wil meer negatieve energie ontvangen.

Voor de engelen is het duidelijk dat je alleen energie in iets steekt wat je ook wilt hebben, waarom kostbare energie verspillen om iets kwijt te raken, als je geen aandacht of energie daarin steekt raak je het vanzelf kwijt, wat niet automatisch betekend dat je ontvangt wat je wilt hebben.

Dus beter je energie gebruiken om iets te wensen wat je WEL wilt hebben.

– Vraag niet om van je schulden af te komen, maar vraag om meer geld te ontvangen.

– Vraag niet om gewicht te verliezen maar vraag om een gezond gewicht te ontvangen.

– Vraag niet om niet meer verdrietig te zijn maar vraag om geluk.

Dus in plaats van te schrijven over iets wat je kwijt wil, zet in de brief wat je wel wilt hebben. Schrijf altijd in tegenwoordige tijd, dus niet ik wil iets ontvangen, maar ik ontvang.

Ik wil geen schulden meer hebben: schrijf je, ik ontvang zoveel geld waarmee ik mijn schulden betaal.

Je moet dus op de kleine dingen letten wat je opschrijft.

Schrijf geen dingen in je brief waarmee je een ander gaat beïnvloeden. Schrijf liever niet dat je een bepaalde persoon terug wilt hebben in je leven, misschien is dit persoon helemaal niet goed voor jou en ga je ellende op je nek halen.

Het is beter dat je vraagt om geluk en dat je de engelen laat invullen hoe je dat mag ontvangen.

Ga ook niet iemand anders iets slechts toe wensen, dat zal zeker niet gewaardeerd worden en laat je zien dat je niet bereid bent om geluk voor jezelf te ontvangen. Je ontvangt lessen omdat je ervan gaat leren. Engelen zullen je nooit straffen.

Sommige wensen kunnen niet vervuld worden omdat ze niet passen in je levenspad.

Je merkt het al, het is helemaal niet zo makkelijk om een engelenbrief te schrijven, neem er daarom ook tijd voor, lees hem iedere keer weer goed door en verander dingen die niet goed voelen. Schrijf zo precies mogelijk op wat je wenst, hoe duidelijker hoe beter, dan weten de engelen wat je bedoelt en wilt ontvangen. Vage beschrijvingen kunnen anders worden opgevat.