Aartsengel Metatron

 
 

Aartsengel Metatron:

Deze Aartsengel is de jongste van de Aartsengelen. Aartsengel Metatron is een grote engel en hij bezit de hoogste energie van de aartsengelen en van de serafijnen. Hij is een engel van het begin en het einde, van dood en geboorte. Hij helpt bij trillingen veranderen maar vooral trillingen te verhogen.

Maar Aartsengel Metatron is een engel die vooral onze kinderen beschermt. We leven op dit moment in de Aquariustijdperk en er zijn al veel kinderen hier op aarde die een andere trilling hebben, een hogere trilling. Vooral de kinderen die geboren zijn vanaf 2000 hebben een veel hogere trilling. Deze kinderen zijn voorbereid op de Aquariustijdperk. We noemen deze kinderen ook wel “nieuwetijdskinderen” of “indigokinderen” omdat deze kinderen een andere energie hebben voelen ze zich niet altijd thuis in de samenleving. De oude normen en waarden staat deze kinderen in de weg. Dat zijn “oude” wetten die in de Aquaruistijdperk niet meer belangrijk zijn.

Aartsengel Metatron helpt deze kinderen om op hun pad te blijven. Hij helpt ze om bij de kern te blijven. Hij helpt ook deze kinderen om goed te aarden. Veel van deze kinderen zijn niet goed geaard en daardoor kunnen ze soms wat chaotisch overkomen en hebben ze concentratieproblemen. Maar dat niet alleen omdat deze kinderen niet goed over de oude wetten kunnen hebben ze moeite om daarop gefocust te blijven omdat ze het nut er niet van zien. Aartsengel Metratron kan hun helpen om gemotiveerd te blijven want dat is echt nog even nodig.

Je kunt als ouder vragen of Aartsengel Metatron je zoon of dochter wil helpen. Mocht jezelf vanaf 2000 zijn geboren dan kun je Aartsengel Metatron zelf oproepen om je te helpen.

 

Als je hulp van Aartsengel Metatron wilt ontvangen spreek dan de volgende zin uit:

Aartsengel Metatron, Ik heb je hulp nodig voor mijn kinderen…. (naam) en) wil je ze helpen dat mijn kinderen rustiger in het hoofd worden en meer concentratie krijgen.

Aartsengel Meratron dank je wel.

 

 

Kleur: zachtgroene strepen in violet

Edelsteen: Diamant en toermalijn watermeloen

Energie: mannelijk