Les 1

 
 
 

Cursus engelen.

Les 1

Al voordat we worden geboren hebben we contact met engelen. Op het moment dat we besluiten om hier op aarde een opdracht uit te voeren, worden wij begeleid door onze beschermengelen je beschermengelen ( dit zijn er 2) blijven vanaf dat je ziel in de buik gaat van je moeder totdat je overlijdt bij je. In het begin van je leven heb je contact met je ( bescherm) engelen maar omdat in het leven hier op aarde je wordt aangeleerd om onze intuïtie te negeren en je ouder wordt vergeten we het bestaan van de engelen en ook om ze hulp te mogen vragen.

Engelen zijn lichtwezens en ze zijn altijd en overal aanwezig en altijd bereid om je te helpen. Iedereen heeft 2 beschermengelen. Voordat je op aarde kwam was het voor je heel normaal om hulp te vragen aan de engelen. Nu hier op aarde vinden we het moeilijk om vragen te stellen aan de engelen omdat we hebben geleerd, dat je nergens om mag vragen. Wie vraagt wordt overgeslagen werd ons verteld. Daarom vinden we het moeilijk om hulp te vragen aan de engelen we vinden het egoïstisch of zielig. Engelen wachten tot je vraagt je te helpen. Engelen oordelen niet en zullen je alleen helpen als het niemand inclusief jezelf schaadt. Je hoeft ook niet bang te zijn dat als jij om hulp vraagt dat ze dan andere belangrijke dingen laten liggen. Dit is ons ego die dat denkt. Engelen kunnen overal zijn en kunnen meerdere mensen tegelijk helpen. In het universum is tijd en ruimte anders dan bij ons.

Engelen houden onvoorwaardelijk van mensen en hebben geen oordeel over een verzoek. Engelen zijn liefdevolle wezens die zich bij voorkeur richten op het licht.

Overal om ons heen zijn engelen, maar vaak kunnen we hen niet zien. Het kan ook zijn dat we ze niet zien omdat we het niet verwachten om hen tegen te komen. Er zijn oneindig veel engelen. Alle engelen hebben elk een specifieke taak.

Een beschermengel heeft iedereen en zoals ik al eerder vertelde is deze engel gedurende ons hele leven onze beschermer en helper. Je beschermengel staat naast je, ook nu je deze tekst leest.

Ben je klaar om verder te gaan met deze prachtige cursus?